2019 červené víno AOC Medoc, suché, 13,5 % obj., Château Le Bourdieu, 750 ml

Kód: 66579
Novinka Tip
Neohodnoceno
492,20 Kč / ks 406,80 Kč bez DPH
Expedice do 5 dnů

2019 AOC Medoc od Château Le Bourdieu je suché červené víno z Bordeaux, Francie. Nabízí tóny černého rybízu, švestek a tabáku s vyváženými taniny. Obsah alkoholu 13,5 %. Objem 750 ml. Ideální k červeným masům a sýrům.

Detailní informace

Detailní popis produktu

2019 AOC Medoc od Château Le Bourdieu představuje excelentní suché červené víno z proslulé oblasti Bordeaux ve Francii. Tento ročník je vyroben v souladu s tradičními postupu a filozofií Château Le Bourdieu, které se nachází v srdci regionu Medoc, proslulého svými vynikajícími terroiry a bohatou historií vinařství. Víno nabízí komplexní chuťový profil a je ideálním příkladem elegance a síly, kterou může Medoc nabídnout.
Klíčové Vlastnosti
Komplexní Chuť a Struktura

 

Harmonická Chuťová Paleta: Toto suché červené víno se vyznačuje hlubokými tóny černého rybízu, švestek a nádechem tabáku. Střední až plné tělo je doplněno vyváženými taniny, které zajišťují hladký závěr.

Ušlechtilé Aroma: Bohaté aroma kombinuje vůně tmavého ovoce, koření a lehké dřevité tóny, které dodávají vínu sofistikovanou komplexnost.

Vinařský Důraz na Kvalitu

 

Pečlivý Výběr Hroznů: Hrozny jsou vybírány z nejlepších vinic v Medoc, což zajišťuje vysokou kvalitu a výrazný charakter vínu.

Tradiční Vinařské Metody: Vinařství Château Le Bourdieu využívá tradiční postupy ve spojení s moderními technikami, aby vytvořilo víno, které dokonale reprezentuje terroir Medoc.

Specifikace

 

Typ Produktu: Suché červené víno

Původ: AOC Medoc, Bordeaux, Francie

Ročník: 2019

Obsah alkoholu: 13,5 % obj.

Objem: 750 ml

Doporučení pro Podávání a Uchovávání

 

Ideální Servírování: Doporučuje se podávat při teplotě 16-18 °C. Hodí se k červeným masům, zvěřině nebo vyzrálým sýrům.

Skladování: Víno má potenciál pro další zrání. Uchovávejte na chladném a temném místě ležmo, aby korkový uzávěr zůstal vlhký.

Závěr
2019 AOC Medoc od Château Le Bourdieu je vynikající volbou pro milovníky klasických červených vín z Bordeaux. S jeho bohatou chutí, komplexním aromatem a elegantní strukturou je ideální pro slavnostní příležitosti nebo pro chvíle, kdy si chcete dopřát něco výjimečného. Objevte kouzlo regionu Medoc s tímto skvělým vínem, které je příkladem toho nejlepšího, co může Bordeaux nabídnout.

Doplňkové parametry

Kategorie: 24/08
Hmotnost: 1.3 kg
Skladovací teplota: 14.00 °C
Obsah alkoholu: 13.5 %
Organický: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz