2021 „Einzigacker“ Rulandské bílé, suché % obj., Dreissigacker, bio, 750 ml

Kód: 66715
Novinka Tip
Neohodnoceno
5 940,90 Kč / ks 4 909,80 Kč bez DPH
Expedice do 5 dnů

2021 „Einzigacker“ Rulandské bílé od vinařství Dreissigacker je suché bio víno z oblasti Rheinhessen, Německo. Nabízí jemnou chuť zeleného jablka a hrušky s květinovými tóny. Objem 750 ml. Ideální k lehkým jídlům jako saláty a mořské plody.

Detailní informace

Detailní popis produktu

2021 „Einzigacker“ Rulandské bílé z vinařství Dreissigacker je výjimečné suché bílé víno, které v sobě spojuje ekologické pěstování a precizní vinařství. Toto víno pochází z uznávané oblasti Rheinhessen v Německu, která je známá svými úrodnými vinicemi a ideálními podmínkami pro pěstování odrůdy Rulandské bílé (Pinot Blanc). Dreissigacker, jakožto průkopnické vinařství v oblasti biodynamického a ekologického pěstování, klade důraz na udržitelnost a kvalitu, což se jasně odráží v každé lahvi tohoto vína.
Klíčové Vlastnosti
Chuťová a Aromatická Elegance

 

Harmonická a Vyvážená Chuť: 2021 Rulandské bílé se vyznačuje jemnou a osvěžující chutí s tóny zeleného jablka, hrušky a jemnými květinovými podtóny. Vyvážená kyselinka dodává vínu svěžest a dlouhotrvající závěr.

Aromatická Delikátnost: Vůně je subtilní a elegantní, kombinuje ovocné a květinové tóny s jemným minerálním nádechem, který je typický pro vína z oblasti Rheinhessen.

Ekologická a Kvalitní Produkce

 

Bio Certifikace: Vinařství Dreissigacker se pyšní bio certifikací, což znamená, že víno je vyráběno s minimálním použitím chemických látek a s respektem k přírodě.

Udržitelné Vinařské Praktiky: Vinařství se zaměřuje na udržitelné pěstování hroznů a tradiční výrobní metody, které zajišťují autentický charakter a vysokou kvalitu vína.

Specifikace

 

Typ Produktu: Suché bílé víno

Odrůda: Rulandské bílé (Pinot Blanc)

Objem: 750 ml

Bio Certifikace: Ano

Původ: Rheinhessen, Německo

Ročník: 2021

Doporučení pro Podávání a Uchovávání

 

Ideální Servírování: Doporučuje se podávat při teplotě 8-10 °C. Perfektní jako doplněk k lehkým jídlům, jako jsou saláty, mořské plody nebo drůbež.

Skladování: Uchovávejte na chladném a tmavém místě, aby si víno zachovalo svou čerstvost a jemnost. Víno je vhodné k okamžitému vychutnání, ale může se ještě rozvinout během několika dalších let.

Závěr
2021 „Einzigacker“ Rulandské bílé od Dreissigacker je ideální volbou pro ty, kteří hledají víno, jež spojuje ekologické pěstování s vysokou kvalitou a jemnou chutí. Tato lahodná a elegantní volba nabízí autentický zážitek z německého vinařství a je perfektní pro různé příležitosti. Objevte výjimečnost a udržitelnost s tímto nádherným vínem z Rheinhessenu.

Doplňkové parametry

Kategorie: 24/08
Hmotnost: 1.3 kg
Skladovací teplota: 15.00 °C
Obsah alkoholu: 14 %
Organický: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz