2022 „Heritage Rouge“, cuvée, suché, 14 % obj., Vieux Parc, 750 ml

Kód: 66464
Novinka Tip
Neohodnoceno
328,20 Kč / ks 271,20 Kč bez DPH
Expedice do 5 dnů

2022 „Heritage Rouge“ cuvée od Vieux Parc je suché červené víno s obsahem alkoholu 14 %. Nabízí tóny tmavých bobulí, koření a vanilky. Objem 750 ml. Ideální k pečeným masům a sýrům.

Detailní informace

Detailní popis produktu

2022 „Heritage Rouge“ cuvée z vinařství Vieux Parc je vynikající suché červené víno, které ztělesňuje bohatou historii a vášeň tohoto renomovaného vinařství. Toto víno je pečlivě vyrobeno z vybraných odrůd, které společně tvoří harmonický a komplexní chuťový profil, který je charakteristický pro tuto oblast.
Klíčové Vlastnosti
Harmonická Chuť a Aroma

 

Bohatá Chuťová Paleta: „Heritage Rouge“ nabízí hluboké tóny tmavých bobulí, jako jsou ostružiny a černý rybíz, doplněné jemnými nádechy koření a vanilky. Víno má plné tělo a sametovou texturu, která zajišťuje dlouhý a uspokojivý závěr.

Komplexní Aroma: Vůně je intenzivní a lákavá, s tóny zralého ovoce, dřeva a jemného koření, které společně vytvářejí elegantní aromatický profil.

Vinařský Důraz na Kvalitu

 

Pečlivý Výběr Hroznů: Hrozny pro toto cuvée jsou pečlivě vybírány z nejlepších vinic, aby byla zajištěna vysoká kvalita a jedinečný charakter vína.

Tradiční a Moderní Techniky: Vieux Parc kombinuje osvědčené tradiční postupy s moderními technikami, aby vytvořilo víno, které dokonale odráží terroir a jeho potenciál.

Specifikace

 

Typ Produktu: Suché červené cuvée

Obsah alkoholu: 14 % obj.

Objem: 750 ml

Ročník: 2022

Vinařství: Vieux Parc

Doporučení pro Podávání a Uchovávání

 

Ideální Servírování: Doporučuje se podávat při teplotě 16-18 °C. Skvěle se hodí k pečeným masům, grilovaným pokrmům a vyzrálým sýrům.

Skladování: Víno má potenciál pro další zrání. Uchovávejte na chladném a temném místě, aby se jeho chuťové vlastnosti mohly časem dále rozvíjet.

Závěr
2022 „Heritage Rouge“ cuvée z vinařství Vieux Parc je elegantní a sofistikované víno, které je ideální pro milovníky komplexních červených vín. Jeho bohatá chuťová paleta a aromatická komplexita z něj činí skvělou volbu pro slavnostní příležitosti nebo pro chvíle, kdy si chcete dopřát něco výjimečného. Poznejte mistrovství vinařství Vieux Parc a vychutnejte si toto výjimečné cuvée.

Doplňkové parametry

Kategorie: 24/08
Hmotnost: 1.25 kg
Skladovací teplota: 14.00 °C
Obsah alkoholu: 14 %
Organický: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz