2022 Cremant de Pinot, brut, 10,5 % obj., Lukas Krauß, BIO, 750 ml

Kód: 66708
Novinka Tip
Neohodnoceno
809,10 Kč / ks 668,70 Kč bez DPH
Expedice do 5 dnů

2022 Crémant de Pinot od Lukase Krauße je bio šumivé víno brut z oblasti Pfalz, Německo. Nabízí jemnou chuť citrusů a zeleného jablka s květinovými tóny. Obsah alkoholu 10,5 %. Objem 750 ml. Ideální jako aperitiv nebo k mořským plodům.

Detailní informace

Detailní popis produktu

2022 Crémant de Pinot od Lukase Krauße je výjimečné šumivé víno, které přináší jemnost a sofistikovanost do každého doušku. Toto brut víno pochází z oblasti Pfalz v Německu, která je známá svými ideálními podmínkami pro pěstování hroznů a produkci kvalitních vín. Vinařství Lukas Krauß, které si zakládá na ekologickém přístupu a udržitelnosti, zaručuje, že každá láhev tohoto Crémantu přináší autentický a čistý zážitek.
Klíčové Vlastnosti
Oslnivá Chuť a Aroma

 

Jemná a Vyvážená Chuť: 2022 Crémant de Pinot nabízí osvěžující a elegantní chuť s tóny citrusů, zeleného jablka a jemnými květinovými náznaky. Jeho jemná perlivost a svěží kyselinka dodávají vínu živost a lehkost.

Aromatická Výraznost: Vůně je svěží a lákavá, s jemnými ovocnými a květinovými tóny, které podtrhují celkový charakter vína a dodávají mu na eleganci.

Ekologická Produkce

 

Bio Certifikace: Toto víno je certifikováno jako bio, což svědčí o ekologickém přístupu vinařství Lukas Krauß k pěstování hroznů a výrobě vína bez použití syntetických chemikálií.

Udržitelné Vinařské Praktiky: Vinařství se zaměřuje na udržitelnost a šetrné zacházení s přírodou, což se odráží v kvalitě a čistotě tohoto šumivého vína.

Specifikace

 

Typ Produktu: Šumivé víno, brut

Odrůda: Pinot

Objem: 750 ml

Obsah alkoholu: 10,5 % obj.

Bio Certifikace: Ano

Původ: Pfalz, Německo

Ročník: 2022

Doporučení pro Podávání a Uchovávání

 

Ideální Servírování: Doporučuje se podávat dobře vychlazené na teplotu 6-8 °C. Perfektní jako aperitiv nebo doplněk k lehkým předkrmům, mořským plodům či ovocným dezertům.

Skladování: Uchovávejte na chladném a tmavém místě, aby si víno uchovalo svou čerstvost a perlivost. Vhodné k okamžitému vychutnání, ale může být také uchováváno pro zvláštní příležitosti.

Závěr
2022 Crémant de Pinot od Lukase Krauße je vynikající volbou pro milovníky šumivých vín, kteří ocení ekologickou produkci a vysokou kvalitu. Toto víno přináší jemnost a svěžest, která je ideální pro oslavy i všední okamžiky. Objevte jedinečnost a eleganci německého Crémantu s tímto výjimečným vínem.

Doplňkové parametry

Kategorie: 24/08
Hmotnost: 1.6 kg
Skladovací teplota: 15.00 °C
Obsah alkoholu: 10.5 %
Organický: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz