2022 Kiedrich Gräfenberg Riesling Spätlese, sladký, 9 % obj., R. Weil, 750 ml

Kód: 66646
Novinka Tip
Neohodnoceno
2 472,50 Kč / ks 2 043,40 Kč bez DPH
Expedice do 5 dnů

2022 Kiedrich Gräfenberg Riesling Spätlese od Robert Weil je sladké bílé víno z Rheingau, Německo. Nabízí tóny zralých broskví, meruněk a medu s jemnými minerálními podtóny. Obsah alkoholu 9 %. Objem 750 ml. Ideální k sýrům a ovocným dezertům.

Detailní informace

Detailní popis produktu

2022 Kiedrich Gräfenberg Riesling Spätlese od renomovaného vinařství Robert Weil je exemplárním představitelem sladkých ryzlinků z oblasti Rheingau v Německu. Toto vinařství, proslulé svou tradicí a precizností, se zaměřuje na vytváření vín, která dokonale odrážejí terroir a jedinečné podmínky regionu. 2022 Kiedrich Gräfenberg Riesling Spätlese je víno, které nabízí sofistikovanou sladkost, komplexní chuťový profil a bohaté aroma.
Klíčové Vlastnosti
Komplexní Chuť a Bohaté Aroma

 

Výjimečná Chuťová Paleta: Toto Spätlese je charakteristické svou bohatou sladkostí, která je dokonale vyvážena svěží kyselinkou. V chuti se snoubí tóny zralých broskví, meruněk a medu s jemnými minerálními podtóny. Výsledkem je plný a dlouhotrvající závěr, který zanechává nezapomenutelný dojem.

Aromatická Bohatost: Víno nabízí intenzivní aroma, ve kterém dominují ovocné a květinové tóny. Vůně je komplexní a postupně se rozvíjí, čímž poskytuje bohatý senzorický zážitek.

Tradiční Kvalita a Terroir

 

Prestižní Vinařství: Robert Weil je jedním z nejrespektovanějších producentů ryzlinku v Německu. Jejich vína jsou známá svou elegancí a precizním zpracováním, což potvrzuje i tento ročník.

Výjimečný Terroir: Kiedrich Gräfenberg je jednou z nejprestižnějších vinic v oblasti Rheingau, známá pro své unikátní podmínky, které umožňují vznik vín s výrazným charakterem a komplexitou.

Specifikace

 

Typ Produktu: Sladké bílé víno

Odrůda: Ryzlink rýnský

Objem: 750 ml

Obsah alkoholu: 9 % obj.

Původ: Kiedrich Gräfenberg, Rheingau, Německo

Ročník: 2022

Doporučení pro Podávání a Uchovávání

 

Ideální Servírování: Doporučuje se podávat vychlazené na teplotu 8-10 °C. Skvěle se hodí k sýrům, ovocným dezertům nebo jako dezertní víno samo o sobě.

Skladování: Uchovávejte na chladném a temném místě. Toto víno má potenciál k dalšímu zrání, což může obohatit jeho chuťový profil a aromatické vlastnosti.

Závěr
2022 Kiedrich Gräfenberg Riesling Spätlese je mistrovským dílem, které osloví všechny milovníky sladkých vín. Jeho sofistikovaná sladkost, harmonická kyselinka a bohaté aroma z něj činí ideální volbu pro slavnostní příležitosti i relaxační večery. Toto víno je dokonalým příkladem německého vinařského umění a pozvánkou k objevování kouzla ryzlinku z oblasti Rheingau.

Doplňkové parametry

Kategorie: 24/08
Hmotnost: 1.3 kg
Země původu: DE
Skladovací teplota: 15.00 °C
Obsah alkoholu: 9 %
Organický: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz