2022 Kiedrich Klosterberg Riesling, suchý, 13 % obj., R. Weil, 750 ml

Kód: 66645
Novinka Tip
Neohodnoceno
1 411,70 Kč / ks 1 166,70 Kč bez DPH
Expedice do 5 dnů

2022 Kiedrich Klosterberg Riesling od Robert Weil je suché bílé víno z Rheingau, Německo. Nabízí tóny citrusů, zelených jablek a jemných bylin s výraznou mineralitou. Obsah alkoholu 13 %. Objem 750 ml. Ideální k rybím pokrmům a mořským plodům.

Detailní informace

Detailní popis produktu

2022 Kiedrich Klosterberg Riesling od prestižního vinařství Robert Weil je vynikajícím příkladem suchého ryzlinku z oblasti Rheingau v Německu. Toto vinařství je známé svou tradicí a závazkem k vysoké kvalitě, což se jasně projevuje v charakteru tohoto výjimečného vína. 2022 Kiedrich Klosterberg Riesling je víno, které nabízí elegantní strukturu, bohatou chuťovou paletu a komplexní aroma.
Klíčové Vlastnosti
Elegantní Chuť a Komplexní Aroma

 

Rafinovaná Chuťová Paleta: Tento suchý ryzlink se vyznačuje svěží kyselinkou a komplexní chutí, kde dominují tóny citrusů, zelených jablek a jemných bylin. Mineralita, typická pro tento terroir, dodává vínu hloubku a sofistikovanost. Závěr je čistý a dlouhotrvající, zanechávající příjemný dojem.

Komplexní Aroma: Víno nabízí intenzivní aromatický profil, s jasně rozpoznatelnými tóny bílých květů, citrusů a kamenné minerality, které se postupně rozvíjejí ve sklenici.

Kvalita a Terroir

 

Renomované Vinařství: Robert Weil je synonymem pro eleganci a dokonalost v produkci ryzlinku. Jejich vína jsou známá svou precizností a důrazem na detail.

Výjimečný Terroir: Kiedrich Klosterberg je vinice, která díky svým specifickým půdním a klimatickým podmínkám produkuje vína s výrazným charakterem a komplexní strukturou.

Specifikace

 

Typ Produktu: Suché bílé víno

Odrůda: Ryzlink rýnský

Objem: 750 ml

Obsah alkoholu: 13 % obj.

Původ: Kiedrich Klosterberg, Rheingau, Německo

Ročník: 2022

Doporučení pro Podávání a Uchovávání

 

Ideální Servírování: Doporučuje se podávat vychlazené na teplotu 10-12 °C. Perfektně se hodí k rybím pokrmům, mořským plodům, bílému masu a asijské kuchyni.

Skladování: Uchovávejte na chladném a temném místě. Toto víno má potenciál k dalšímu zrání, což může ještě více rozvinout jeho chuťový profil a aromatické vlastnosti.

Závěr
2022 Kiedrich Klosterberg Riesling je mistrovským dílem německého vinařství, které potěší každého milovníka suchých bílých vín. Jeho elegantní chuť, výrazná minerálnost a komplexní aroma z něj činí ideální volbu pro slavnostní příležitosti i pro každodenní vychutnávání. Objevte kouzlo ryzlinku z oblasti Rheingau a užijte si jedinečný zážitek, který toto víno nabízí.

Doplňkové parametry

Kategorie: 24/08
Hmotnost: 1.3 kg
Země původu: DE
Skladovací teplota: 15.00 °C
Obsah alkoholu: 13 %
Organický: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz