2022 Pinot Gris, suché, 13,5 % obj., Johner, 750 ml

Kód: 66729
Novinka Tip
Neohodnoceno
548,80 Kč / ks 453,60 Kč bez DPH
Expedice do 5 dnů

2022 Pinot Gris od vinařství Johner je suché bílé víno z oblasti Baden, Německo. Nabízí bohatou chuť zralých hrušek a jablek s jemnými minerálními tóny. Obsah alkoholu 13,5 %. Objem 750 ml. Ideální k rybám, těstovinám a sýrům.

Detailní informace

Detailní popis produktu

2022 Pinot Gris z vinařství Johner je výjimečné suché bílé víno, které zosobňuje preciznost a vášeň německého vinařství. Toto víno pochází z oblasti Baden, která je jednou z nejteplejších a nejúrodnějších vinařských oblastí Německa, známá svými ideálními podmínkami pro pěstování odrůdy Pinot Gris. Vinařství Johner, s dlouholetou tradicí a závazkem k excelenci, přináší víno, které zaujme každého milovníka kvalitních bílých vín.
Klíčové Vlastnosti
Rafinovaná Chuť a Aroma

 

Bohatá a Komplexní Chuť: 2022 Pinot Gris se vyznačuje plnou chuťovou paletou s tóny zralých hrušek, jablka, a jemnými minerálními nuancemi. Víno má jemnou kyselinku, která dodává svěžest a vyváženost.

Aromatická Výraznost: Vůně je intenzivní a přitažlivá, s náznaky květinových a ovocných tónů, které podtrhují celkovou eleganci vína.

Pečlivé Vinařské Zpracování

 

Kvalitní Hrozny: Hrozny jsou pečlivě vybírány a zpracovávány tak, aby každá láhev odrážela charakter a kvalitu regionu Baden.

Kombinace Tradičních a Moderních Technik: Vinařství Johner kombinuje osvědčené tradiční metody s moderními postupy, což zajišťuje víno nejvyšší kvality.

Specifikace

 

Typ Produktu: Suché bílé víno

Odrůda: Pinot Gris

Objem: 750 ml

Obsah alkoholu: 13,5 % obj.

Původ: Baden, Německo

Ročník: 2022

Doporučení pro Podávání a Uchovávání

 

Ideální Servírování: Doporučuje se podávat vychlazené na teplotu 8-10 °C. Skvěle se hodí k bohatším pokrmům jako jsou grilované ryby, krémové těstoviny či sýry.

Skladování: Uchovávejte na chladném a tmavém místě. Víno je připraveno k okamžitému pití, ale může se rozvíjet a zlepšit po několik dalších let.

Závěr
2022 Pinot Gris z vinařství Johner je skvělým příkladem bílého vína, které kombinuje tradici a inovaci s cílem vytvořit víno, které osloví i ty nejnáročnější znalce. Jeho bohatá chuť a elegantní aroma z něj činí ideální volbu pro jakoukoliv příležitost. Objevte krásu a kvalitu německého bílého vína skrze toto mistrovské dílo.

Doplňkové parametry

Kategorie: 24/08
Hmotnost: 1.3 kg
Země původu: DE
Skladovací teplota: 15.00 °C
Obsah alkoholu: 13.5 %
Organický: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz