2022 Ryzlink rýnský, suchý, 12,5 % obj., Dreissigacker, BIO VEGAN, 750 ml

Kód: 66745
Novinka Tip
Neohodnoceno
645 Kč / ks 533,10 Kč bez DPH
Expedice do 5 dnů

2022 Ryzlink rýnský od Dreissigacker je suché bílé víno z Rheinhessenu, Německo, s certifikací BIO a VEGAN. Nabízí sofistikovanou chuť citrusů a zelených jablek s minerálními tóny. Obsah alkoholu 12,5 %. Objem 750 ml. Ideální k rybám a salátům.

Detailní informace

Detailní popis produktu

2022 Ryzlink rýnský od vinařství Dreissigacker je výjimečné suché bílé víno, které ztělesňuje to nejlepší z německé vinařské oblasti Rheinhessen. Toto víno, pyšnící se certifikací BIO a VEGAN, je odrazem hluboké úcty k přírodě a udržitelným vinařským praktikám, které vinařství Dreissigacker dlouhodobě prosazuje. Ročník 2022 je ukázkou dokonalé harmonie mezi tradičními postupy a moderními technologiemi, což přináší víno s jedinečným charakterem a vysokou kvalitou.
Klíčové Vlastnosti
Jemná Chuť a Aroma

 

Elegantní a Komplexní Profil: 2022 Ryzlink rýnský přináší sofistikovanou chuťovou paletu s nádechem citrusových plodů, zelených jablek a jemnou minerální podtonem, které jsou typické pro tuto odrůdu.

Aromatická Bohatost: Vůně je svěží a živá, s výraznými tóny citrusů a květinových nuancí, které poskytují osvěžující a příjemný zážitek.

Udržitelná Produkce

 

BIO a VEGAN Certifikace: Toto víno je vyrobeno s ohledem na přírodu, bez použití chemických hnojiv a živočišných produktů, což zaručuje jeho čistotu a šetrnost k životnímu prostředí.

Vinařská Preciznost: Vinařství Dreissigacker je známé svým důrazem na detail a neustálou snahu o zlepšování kvality svých vín skrze inovativní a ekologicky šetrné postupy.

Specifikace

 

Typ Produktu: Suché bílé víno

Odrůda: Ryzlink rýnský

Objem: 750 ml

Obsah alkoholu: 12,5 % obj.

Původ: Rheinhessen, Německo

Ročník: 2022

Certifikace: BIO, VEGAN

Doporučení pro Podávání a Uchovávání

 

Ideální Servírování: Podávejte vychlazené na teplotu 8-10 °C. Skvěle se hodí k rybím pokrmům, mořským plodům, zeleninovým salátům nebo jako osvěžující aperitiv.

Skladování: Pro zachování jeho kvality doporučujeme uchovávat na chladném a tmavém místě. Toto víno je připraveno k okamžitému vychutnání, ale má také potenciál pro další zrání.

Závěr
2022 Ryzlink rýnský z vinařství Dreissigacker je výjimečné víno, které osloví milovníky kvalitních a ekologicky šetrných vín. Jeho elegantní chuťový profil a svěží aroma z něj činí ideální volbu pro každou příležitost, ať už jde o slavnostní večeři nebo neformální setkání s přáteli. Objevte kouzlo německého Ryzlinku a vychutnejte si jeho jedinečnou chuť, která spojuje tradici s moderním přístupem k přírodě.

Doplňkové parametry

Kategorie: 24/08
Hmotnost: 1.2 kg
Země původu: DE
Skladovací teplota: 15.00 °C
Obsah alkoholu: 12.5 %
Organický: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz