2023 „Curious Kiwi“ Sauvignon Blanc, suchý, 13 % obj., Marisco, 750 ml

Kód: 66757
Novinka Tip
Neohodnoceno
336,70 Kč / ks 278,30 Kč bez DPH
Expedice do 5 dnů

2023 „Curious Kiwi“ Sauvignon Blanc je suché bílé víno z oblasti Marlborough na Novém Zélandu. Nabízí intenzivní chuť tropického ovoce a svěží citrusové aroma. Obsah alkoholu 13 %. Objem 750 ml. Skvělé k mořským plodům a jako aperitiv.

Detailní informace

Detailní popis produktu

2023 „Curious Kiwi“ Sauvignon Blanc je suché bílé víno, které pochází z renomovaného vinařství Marisco na Novém Zélandu. Toto víno je ztělesněním toho nejlepšího z oblasti Marlborough, která je celosvětově známá pro svou produkci špičkových Sauvignon Blanc vín. Vinařství Marisco, inspirované bohatou historií a přírodní krásou Nového Zélandu, přináší víno plné života a charakteru.
Klíčové Vlastnosti
Intenzivní Chuť a Aroma

 

Výrazná Ovocnost: Curious Kiwi Sauvignon Blanc se pyšní intenzivní chutí tropického ovoce, jako jsou passion fruit, ananas a limetka, doplněnou o jemné bylinné tóny.

Osvěžující Aroma: Vůně je svěží a energická, s dominancí citrusových plodů a jemně travnatých podtónů, což je charakteristické pro region Marlborough.

Kvalita z Marlborough

 

Renomovaný Terroir: Oblast Marlborough je známá svým unikátním mikroklimatem a půdními podmínkami, které dodávají vínům jedinečný charakter a bohatou chuť.

Vinařská Preciznost: Vinařství Marisco využívá moderní technologie a tradiční vinařské postupy, aby zaručilo nejvyšší kvalitu svých vín.

Specifikace

 

Typ Produktu: Suché bílé víno

Odrůda: Sauvignon Blanc

Objem: 750 ml

Obsah alkoholu: 13 % obj.

Původ: Marlborough, Nový Zéland

Ročník: 2023

Doporučení pro Podávání a Uchovávání

 

Ideální Servírování: Podávejte vychlazené na teplotu 8-10 °C. Perfektně se hodí k mořským plodům, grilovaným rybám nebo jako osvěžující aperitiv.

Skladování: Uchovávejte na chladném a tmavém místě. Toto víno je připraveno k okamžitému vychutnání, ale může být uchováváno několik let pro případné zrání.

Závěr
2023 „Curious Kiwi“ Sauvignon Blanc je ideální volbou pro milovníky osvěžujících a aromatických bílých vín. S jeho typickou marlboroughskou svěžestí a ovocným profilem představuje skvělý doplněk pro letní posezení nebo elegantní večeře. Nechte se unést do světa novozélandského vinařství a objevte jedinečnou chuťovou paletu, kterou nabízí Curious Kiwi.

Doplňkové parametry

Kategorie: 24/08
Hmotnost: 1.1 kg
Země původu: DE
Skladovací teplota: 14.00 °C
Obsah alkoholu: 13 %
Organický: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz