2023 „Haus Klosterberg“ Pinot Noir Rose, suché, 12 % obj., Markus Molitor, 750 ml

Kód: 66730
Novinka Tip
Neohodnoceno
503,60 Kč / ks 416,20 Kč bez DPH
Expedice do 5 dnů

2023 „Haus Klosterberg“ Pinot Noir Rosé od Markuse Molitora je suché růžové víno z oblasti Mosel, Německo. Nabízí svěží chuť malin a červeného rybízu s jemným květinovým aroma. Obsah alkoholu 12 %. Objem 750 ml. Ideální k lehkým jídlům a jako letní osvěžení.

Detailní informace

Detailní popis produktu

2023 „Haus Klosterberg“ Pinot Noir Rosé z vinařství Markus Molitor je výjimečné suché růžové víno, které přináší eleganci a jemnost německé vinařské tradice. Toto víno pochází z oblasti Mosel, která je známá svou unikátní kombinací klimatu a půdy, což dodává vínům z této oblasti jedinečný charakter. Markus Molitor, uznávaný vinař, je proslulý svou precizností a oddaností kvalitě, což se odráží v každé lahvi tohoto výjimečného ročníku.
Klíčové Vlastnosti
Rafinovaná Chuť a Aroma

 

Delikátní a Svěží Profil: 2023 Pinot Noir Rosé nabízí osvěžující chuť s tóny malin, červeného rybízu a jemným nádechem růžových květů. Vyvážená kyselinka dodává vínu svěžest a eleganci.

Aromatická Jemnost: Vůně je lehká a svěží, plná ovocných a květinových tónů, které harmonicky doplňují celkový charakter vína.

Mistrovské Zpracování

 

Pečlivě Zpracované Hrozny: Vinařství využívá speciální techniky zpracování hroznů odrůdy Pinot Noir, které zajišťují jemnost a čistotu chuti.

Tradiční Vinařské Umění: Markus Molitor kombinuje tradiční vinařské postupy s moderními metodami, což zajišťuje vysokou kvalitu a jedinečný charakter vín.

Specifikace

 

Typ Produktu: Suché růžové víno

Odrůda: Pinot Noir

Objem: 750 ml

Obsah alkoholu: 12 % obj.

Původ: Mosel, Německo

Ročník: 2023

Doporučení pro Podávání a Uchovávání

 

Ideální Servírování: Doporučuje se podávat při teplotě 8-10 °C. Výborně se hodí jako doplněk k lehkým předkrmům, grilovaným pokrmům a jako osvěžující nápoj pro letní dny.

Skladování: Uchovávejte na chladném a tmavém místě. Víno je vhodné k okamžitému vychutnání, ale jeho kvalita se může zlepšit i po několika letech skladování.

Závěr
2023 „Haus Klosterberg“ Pinot Noir Rosé od Markuse Molitora je dokonalým ztělesněním elegance a jemnosti, která je charakteristická pro vína z oblasti Mosel. Toto víno je skvělou volbou pro milovníky růžových vín, kteří ocení jeho sofistikovanou chuť a aroma. Vychutnejte si tento jedinečný ročník a objevte kouzlo německého vinařství skrze mistrovské dílo Markuse Molitora.

Doplňkové parametry

Kategorie: 24/08
Hmotnost: 1.25 kg
Země původu: DE
Skladovací teplota: 14.00 °C
Obsah alkoholu: 12 %
Organický: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz