2023 „Heugumber Gutedel“ bílé víno, suché, 10,5 % obj., Ziereisen, 750 ml

Kód: 66389
Novinka Tip
Neohodnoceno
435,70 Kč / ks 360,10 Kč bez DPH
Expedice do 5 dnů

2023 „Heugumber Gutedel“ je suché bílé víno od vinařství Ziereisen s obsahem alkoholu 10,5 %. Nabízí jemné tóny bílého ovoce a květin. Objem 750 ml. Ideální k lehkým jídlům a pro letní osvěžení.

Detailní informace

Detailní popis produktu

2023 „Heugumber Gutedel“ je lahodné suché bílé víno, které v sobě nese jemnost a eleganci typickou pro regionální odrůdu Gutedel. Toto víno je pečlivě vyrobeno renomovaným vinařstvím Ziereisen, které je známé svým závazkem k tradičnímu a udržitelnému vinařství. S lehkým obsahem alkoholu 10,5 % je ideálním osvěžením pro letní dny a příjemným doplňkem ke každodenním gurmánským zážitkům.
Klíčové Vlastnosti
Jemná Chuť a Aroma

 

Delikátní Ovocné Tóny: „Heugumber Gutedel“ se vyznačuje jemnými tóny bílého ovoce, jako jsou jablka a hrušky, doplněné o lehké mandlové nuance a příjemnou minerální svěžest.

Harmonické Aroma: Vůně je subtilní a přitom osvěžující, s náznaky květinových tónů, které dodávají vínu jedinečný a lákavý charakter.

Kvalita z Vinařství Ziereisen

 

Tradiční Přístup: Vinařství Ziereisen je známé pro svou pečlivou práci s půdou a vinicemi, což se odráží v kvalitě a výjimečnosti jejich vín. Každá láhev je výsledkem kombinace tradičních postupů a moderních technik.

Regionální Odrůda: Gutedel je odrůda, která je v této oblasti hluboce zakořeněná a pěstuje se zde po staletí. Víno z této odrůdy je vysoce ceněno pro svou eleganci a jemnost.

Specifikace

 

Typ Produktu: Suché bílé víno

Odrůda: Gutedel

Objem: 750 ml

Obsah alkoholu: 10,5 % obj.

Ročník: 2023

Vinařství: Ziereisen

Doporučení pro Podávání a Uchovávání

 

Ideální Servírování: Podávejte vychlazené na teplotu 8-10 °C. Skvěle se hodí k lehkým jídlům, jako jsou saláty, grilované ryby a jemné sýry.

Skladování: Uchovávejte na chladném a temném místě, aby si víno uchovalo svou svěžest a jemné chutě. Doporučuje se konzumovat v horizontu několika let.

Závěr
2023 „Heugumber Gutedel“ je výbornou volbou pro ty, kteří oceňují jemnost a čistotu regionálních bílých vín. S jeho delikátními ovocnými tóny a harmonickým aroma přináší skvělý zážitek pro každého milovníka vína. Dopřejte si kousek vinařské tradice z vinařství Ziereisen a vychutnejte si tento jedinečný Gutedel při jakékoliv příležitosti.

Doplňkové parametry

Kategorie: 24/08
Hmotnost: 1.3 kg
Skladovací teplota: 14.00 °C
Obsah alkoholu: 10.5 %
Organický: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz