2023 „Stairway to Heaven“, Sauvignon Blanc, suchý, 13 % obj., Castell Miquel, 750 ml

Kód: 66463
Novinka Tip
Neohodnoceno
695,90 Kč / ks 575,10 Kč bez DPH
Expedice do 5 dnů

2023 „Stairway to Heaven“ Sauvignon Blanc z Castell Miquel je suché bílé víno s obsahem alkoholu 13 %. Nabízí svěží tóny citrusů a zeleného jablka. Objem 750 ml. Ideální jako aperitiv nebo k mořským plodům.

Detailní informace

Detailní popis produktu

2023 „Stairway to Heaven“ Sauvignon Blanc od vinařství Castell Miquel je výjimečné suché bílé víno, které přináší kouzlo a eleganci středomořského klimatu. Toto víno je oslavou čistoty a svěžesti, které jsou charakteristické pro odrůdu Sauvignon Blanc, a nabízí jedinečný zážitek pro všechny milovníky bílých vín.
Klíčové Vlastnosti
Vyvážená Chuť a Aroma

 

Svěží Ovocné Tóny: „Stairway to Heaven“ se vyznačuje osvěžující chutí citrusů, jako jsou limetky a grapefruity, doplněnou o jemné tóny zeleného jablka a broskve. Tato harmonická kombinace zajišťuje příjemnou kyselinku a svěžest.

Aromatický Profil: Vůně je lákavě intenzivní, s výraznými tóny citrusových plodů a bylinnými podtóny, které přinášejí energii a živost do každého doušku.

Kvalita z Castell Miquel

 

Renomované Vinařství: Castell Miquel je známé svým závazkem k vysoké kvalitě a inovaci. Víno je vyráběno s velkou pečlivostí, což zaručuje jeho výjimečný charakter a chuť.

Ideální Terroir: Unikátní půdní a klimatické podmínky oblasti dodávají vínu jeho jedinečný charakter, což jej činí nezapomenutelným pro každého, kdo jej ochutná.

Specifikace

 

Typ Produktu: Suché bílé víno

Odrůda: Sauvignon Blanc

Objem: 750 ml

Obsah alkoholu: 13 % obj.

Ročník: 2023

Vinařství: Castell Miquel

Doporučení pro Podávání a Uchovávání

 

Ideální Servírování: Podávejte vychlazené na teplotu 8-10 °C. Výborně se hodí k mořským plodům, lehkým salátům a jako osvěžující aperitiv.

Skladování: Uchovávejte na chladném a temném místě, aby si víno uchovalo svou svěžest. Doporučuje se konzumovat v horizontu několika let pro zachování jeho svěžích charakteristik.

Závěr
2023 „Stairway to Heaven“ Sauvignon Blanc je lahodnou volbou pro ty, kteří hledají elegantní a svěží bílé víno. S jeho osvěžujícími ovocnými tóny a harmonickým aroma nabízí skvělý zážitek pro každou příležitost. Užijte si kouzlo Castell Miquel a objevte novou dimenzi bílého vína s tímto nezapomenutelným Sauvignon Blanc.

Doplňkové parametry

Kategorie: 24/08
Hmotnost: 1.3 kg
Skladovací teplota: 15.00 °C
Obsah alkoholu: 13 %
Organický: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz