2023 „Štěstí“ Rulandské bílé, suché, 13 % obj., Emil Bauer & Söhne, 750 ml

Kód: 66667
Novinka Tip
Neohodnoceno
418,70 Kč / ks 346 Kč bez DPH
Expedice do 5 dnů

2023 „Štěstí“ Rulandské bílé od Emil Bauer & Söhne je suché bílé víno z oblasti Pfalz, Německo. Nabízí komplexní chuť zralého ovoce s jemnými květinovými tóny. Obsah alkoholu 13 %. Objem 750 ml. Ideální k rybám, drůbeži a lehkým sýrům.

Detailní informace

Detailní popis produktu

2023 „Štěstí“ Rulandské bílé od vinařství Emil Bauer & Söhne je výjimečné suché bílé víno, které přináší radost a eleganci do každého doušku. Toto víno pochází z oblasti Pfalz v Německu, která je proslulá svými vynikajícími vinařskými podmínkami a tradicemi. Vinařství Emil Bauer & Söhne je známé svým inovativním přístupem a důrazem na kvalitu, což se odráží v každé lahvi tohoto vína.
Klíčové Vlastnosti
Komplexní Chuť a Vůně

 

Rafinovaná a Vyvážená Chuť: „Štěstí“ Rulandské bílé nabízí bohatou a komplexní chuť s tóny zralého ovoce, jako jsou hrušky a jablka, doplněné jemnými květinovými a minerálními podtóny. Vyvážená kyselinka dodává vínu osvěžující charakter a dlouhotrvající závěr.

Aromatická Elegance: Vůně je delikátní a přitažlivá, s ovocnými a květinovými tóny, které harmonicky splývají a dodávají vínu na noblese.

Vinařská Kvalita

 

Inovativní Přístup: Emil Bauer & Söhne kombinuje tradiční vinařské metody s moderními technikami, což zaručuje vysokou kvalitu a jedinečný charakter jejich vín.

Pečlivý Výběr Hroznů: Výběr těch nejlepších hroznů zajišťuje, že každá láhev odráží to nejlepší z oblasti Pfalz.

Specifikace

 

Typ Produktu: Suché bílé víno

Odrůda: Rulandské bílé (Pinot Blanc)

Objem: 750 ml

Obsah alkoholu: 13 % obj.

Původ: Pfalz, Německo

Ročník: 2023

Doporučení pro Podávání a Uchovávání

 

Ideální Servírování: Doporučuje se podávat při teplotě 8-10 °C. Skvěle se hodí k lehkým pokrmům, jako jsou ryby, drůbež nebo saláty. Ideální také k jemným sýrům.

Skladování: Uchovávejte na chladném a temném místě, aby si víno zachovalo svou čerstvost a jemné aroma. Víno je připraveno k okamžitému vychutnání, ale může se ještě rozvinout během několika dalších let.

Závěr
2023 „Štěstí“ Rulandské bílé od Emil Bauer & Söhne je dokonalou volbou pro milovníky vína, kteří hledají harmonii mezi tradičním a moderním přístupem. Toto víno nabízí autentický zážitek z oblasti Pfalz a je ideální pro jakoukoliv příležitost, ať už jde o oslavu, nebo klidný večer doma. Objevte chuť štěstí s tímto výjimečným vínem.

Doplňkové parametry

Kategorie: 24/08
Hmotnost: 1.25 kg
Země původu: DE
Skladovací teplota: 14.00 °C
Obsah alkoholu: 13 %
Organický: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz