2023 Doktorspiele Rose, suché, 11,5 % obj., Dr. Koehler, 750 ml

Kód: 66746
Novinka Tip
Neohodnoceno
390,40 Kč / ks 322,60 Kč bez DPH
Expedice do 5 dnů

2023 Doktorspiele Rosé je suché růžové víno z Rheinhessenu, Německo, vinařství Dr. Koehler. Nabízí jemnou chuť červeného ovoce a svěží aroma. Obsah alkoholu 11,5 %. Objem 750 ml. Vhodné k letním salátům a grilované zelenině.

Detailní informace

Detailní popis produktu

2023 Doktorspiele Rosé je suché růžové víno, které pochází z věhlasného vinařství Dr. Koehler, situovaného v srdci německé vinařské oblasti Rheinhessen. Toto víno je výsledkem pečlivě vybraných hroznů, které ztělesňují tradici a odbornost tohoto historického vinařství, známého svou oddaností kvalitě a inovacím. Doktorspiele Rosé je ideální volbou pro ty, kteří hledají svěží a živé víno, které se skvěle hodí k různým příležitostem.
Klíčové Vlastnosti
Vyvážená Chuť a Aroma

 

Elegantní Ovocná Chut: Toto růžové víno se vyznačuje jemnou a zároveň výraznou chutí červeného ovoce, jako jsou jahody a maliny, s nádechem růžových květů.

Osvěžující a Jemné Aroma: Vůně je svěží a lehká, plná ovocných tónů, které osvěží smysly a zanechají příjemný dojem.

Precizní Vinařská Technika

 

Tradice a Inovace: Vinařství Dr. Koehler kombinuje tradiční postupy s moderními technologiemi, což zajišťuje vysokou kvalitu a jedinečný charakter jejich vín.

Regionální Specifika: Rheinhessen je známý svou rozmanitostí a kvalitou vín, a Doktorspiele Rosé není výjimkou. Vinařství využívá potenciál místního terroiru k výrobě vína s osobitým půvabem.

Specifikace

 

Typ Produktu: Suché růžové víno

Objem: 750 ml

Obsah alkoholu: 11,5 % obj.

Původ: Rheinhessen, Německo

Ročník: 2023

Doporučení pro Podávání a Uchovávání

 

Ideální Servírování: Doporučuje se podávat vychlazené na teplotu 6-8 °C. Skvěle se hodí k letním salátům, grilované zelenině nebo jako osvěžující nápoj při posezení s přáteli.

Skladování: Uchovávejte na chladném a tmavém místě. Díky své svěžesti je toto víno ideální pro okamžitou konzumaci, ale může být skladováno i několik let.

Závěr
2023 Doktorspiele Rosé z vinařství Dr. Koehler je dokonalým příkladem moderního růžového vína, které potěší svou svěžestí a jemnou ovocnou chutí. Díky své vyvážené povaze a lehkosti je ideální volbou pro teplé letní dny i jako doplněk k lehkým pokrmům. Tento výjimečný ročník představuje skvělou příležitost objevit kouzlo německého rosé.

Doplňkové parametry

Kategorie: 24/08
Hmotnost: 1.2 kg
Země původu: DE
Skladovací teplota: 14.00 °C
Obsah alkoholu: 11.5 %
Organický: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz