2023 Pinot Gris, suché, % obj., Franz Keller, 1 litr

Kód: 66590
Novinka Tip
Neohodnoceno
447 Kč / ks 369,40 Kč bez DPH
Expedice do 5 dnů

2023 Pinot Gris od Franz Keller je suché bílé víno z oblasti Baden, Německo. Nabízí tóny zralých hrušek a jablek s jemnými minerálními nuancemi. Objem 1 litr. Ideální k rybím pokrmům a krémovým těstovinám.

Detailní informace

Detailní popis produktu

2023 Pinot Gris od vinařství Franz Keller představuje vynikající suché bílé víno, které spojuje tradici a moderní vinařské postupy. Toto víno pochází z oblasti Baden, jedné z nejvýznamnějších vinařských oblastí v Německu, která je známá svým příznivým klimatem a úrodnými půdami, ideálními pro pěstování odrůdy Pinot Gris. Vinařství Franz Keller je proslulé svým závazkem k vysoké kvalitě a pečlivým zpracováním hroznů, což zaručuje jedinečný zážitek z každé láhve.
Klíčové Vlastnosti
Komplexní Chuť a Aroma

 

Rafinovaná Chuťová Paleta: 2023 Pinot Gris se vyznačuje bohatou chutí s tóny zralých hrušek, jablka, a jemnými minerálními nuancemi. Víno je suché, s vyváženou kyselinkou, která dodává svěžest a čistotu.

Elegantní Aroma: Vůně je intenzivní a přitažlivá, s náznaky květinových a ovocných tónů, které podtrhují celkovou eleganci vína.

Tradiční a Moderní Vinařské Techniky

 

Kvalitní Hrozny: Hrozny jsou pečlivě vybírány z nejlepších vinic oblasti Baden, aby každá láhev odrážela jedinečný charakter terroiru.

Inovativní Přístup: Franz Keller kombinuje tradiční vinařské metody s moderními technologiemi, což zajišťuje výrobu vína nejvyšší kvality.

Specifikace

 

Typ Produktu: Suché bílé víno

Odrůda: Pinot Gris

Objem: 1 litr

Původ: Baden, Německo

Ročník: 2023

Obsah alkoholu: (doplňte % obj.)

Doporučení pro Podávání a Uchovávání

 

Ideální Servírování: Doporučuje se podávat vychlazené na teplotu 8-10 °C. Víno je perfektní k bohatším pokrmům jako jsou grilované ryby, krémové těstoviny či sýry.

Skladování: Uchovávejte na chladném a tmavém místě. Víno je připraveno k okamžitému pití, ale může se dále vyvíjet a zlepšovat po několik let.

Závěr
2023 Pinot Gris od Franz Keller je výjimečné bílé víno, které zaujme svou komplexností a elegancí. Je ideální volbou pro milovníky suchých vín, kteří ocení jeho bohatou chuť a aromatickou intenzitu. Užijte si kvalitu německého vinařství a objevte skryté krásy oblasti Baden s tímto výjimečným vínem.

Doplňkové parametry

Kategorie: 24/08
Hmotnost: 1.6 kg
Země původu: DE
Skladovací teplota: 14.00 °C
Obsah alkoholu: 12.5 %
Organický: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz