2023 Ryzlink rýnský, feinherb, 11 % obj., R. Weil, 750 ml

Kód: 66647
Novinka Tip
Neohodnoceno
746,90 Kč / ks 617,30 Kč bez DPH
Expedice do 5 dnů

2023 Ryzlink rýnský feinherb od Robert Weil je bílé víno z Rheingau, Německo. Nabízí vyváženou chuť citrusů, broskví a jemných minerálních tónů. Obsah alkoholu 11 %. Objem 750 ml. Ideální k asijské kuchyni a lehkým salátům.

Detailní informace

Detailní popis produktu

2023 Ryzlink rýnský feinherb od vinařství Robert Weil je skvostné bílé víno, které dokonale ztělesňuje mistrovství a kvalitu německého vinařství. Vinařství Robert Weil, nacházející se v proslulém regionu Rheingau, je známé svou precizností a oddaností k tradici, což se odráží v každé lahvi jejich vína. Tento ročník 2023 nabízí harmonickou kombinaci jemného zbytkového cukru a svěží kyselinky, čímž vytváří nezapomenutelný senzorický zážitek.
Klíčové Vlastnosti
Vyvážená Chuť a Komplexní Aroma

 

Harmonická Chuť: Ryzlink rýnský feinherb nabízí vyváženou chuť, kde se snoubí tóny citrusového ovoce, broskví a meruněk s jemnými minerálními podtóny. Lehce sladký charakter vína je perfektně vyvážen svěží kyselinkou, což dodává vínu živost a dlouhotrvající závěr.

Aromatická Bohatost: Vůně je svěží a bohatá, s výraznými ovocnými a květinovými tóny, které se rozvíjejí ve sklenici a zajišťují bohatý aromatický zážitek.

Kvalita a Tradice

 

Prestižní Vinařství: Robert Weil je jedním z předních producentů ryzlinku v Německu, známý svou precizností a důrazem na detail. Jejich vína jsou symbolem kvality a elegance.

Optimální Podmínky pro Pěstování: Region Rheingau poskytuje ideální podmínky pro pěstování ryzlinku, což se odráží v kvalitě a charakteru tohoto vína.

Specifikace

 

Typ Produktu: Bílé víno, feinherb

Odrůda: Ryzlink rýnský

Objem: 750 ml

Obsah alkoholu: 11 % obj.

Původ: Rheingau, Německo

Ročník: 2023

Doporučení pro Podávání a Uchovávání

 

Ideální Servírování: Doporučuje se podávat vychlazené na teplotu 8-10 °C. Skvěle se hodí k asijské kuchyni, lehkým salátům, bílému masu nebo jako osvěžující aperitiv.

Skladování: Uchovávejte na chladném a temném místě, aby si víno zachovalo svou čerstvost a aromatické vlastnosti. Toto víno je připraveno k okamžitému vychutnání, ale může také zrát v láhvi, což přispěje k jeho dalšímu rozvoji.

Závěr
2023 Ryzlink rýnský feinherb od Roberta Weila je ideální volbou pro milovníky vína, kteří ocení jeho elegantní profil a jemně sladký charakter. Jeho sofistikovaná chuť a aroma z něj činí perfektní nápoj pro různé příležitosti, od slavnostních večeří po relaxační večery. Objevte kouzlo německého ryzlinku a vychutnejte si jeho jedinečnou harmonii chutí a vůní.

Doplňkové parametry

Kategorie: 24/08
Hmotnost: 1.3 kg
Země původu: DE
Skladovací teplota: 15.00 °C
Obsah alkoholu: 11 %
Organický: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz