2023 Ryzlink rýnský, suchý, 12 % obj., R. Weil, 750 ml

Kód: 66643
Novinka Tip
Neohodnoceno
789,30 Kč / ks 652,30 Kč bez DPH
Expedice do 5 dnů

2023 Ryzlink rýnský od Robert Weil je suché bílé víno z Rheingau, Německo. Nabízí svěží tóny citrusů a zelených jablek s minerálními podtóny. Obsah alkoholu 12 %. Objem 750 ml. Ideální k rybím pokrmům a salátům.

Detailní informace

Detailní popis produktu

2023 Ryzlink rýnský od renomovaného vinařství Robert Weil představuje mistrovský kousek mezi suchými bílými víny z oblasti Rheingau v Německu. Toto vinařství, proslulé svou precizností a tradicí, je známé pro výrobu ryzlinků, které dokonale vystihují charakter místního terroiru. Ročník 2023 přináší víno, které zaujme svou svěžestí, komplexností a elegantními chuťovými i aromatickými vlastnostmi.
Klíčové Vlastnosti
Svěží Chuť a Elegantní Aroma

 

Rafinovaná Chuťová Paleta: Tento suchý ryzlink je vyvážený a svěží, s tóny citrusových plodů, zelených jablek a nádechem bílých květů. Víno se pyšní minerálními podtóny, které mu dodávají hloubku a jemnou sofistikovanost. Závěr je čistý a osvěžující, s dlouhotrvajícím dozvukem.

Elegantní Aroma: Aromatický profil tohoto vína je intenzivní a svěží, dominují mu vůně citrusů, jemných bylin a minerální podtext, který se postupně rozvíjí ve sklenici.

Kvalita a Terroir

 

Prémiové Vinařství: Robert Weil je synonymem pro kvalitu a preciznost v produkci ryzlinků. Vína z tohoto vinařství jsou oceňována pro svou komplexnost a eleganci.

Unikátní Terroir: Region Rheingau je známý pro své optimální podmínky pro pěstování ryzlinku rýnského, což umožňuje vznik vín s výrazným charakterem a komplexní strukturou.

Specifikace

 

Typ Produktu: Suché bílé víno

Odrůda: Ryzlink rýnský

Objem: 750 ml

Obsah alkoholu: 12 % obj.

Původ: Rheingau, Německo

Ročník: 2023

Doporučení pro Podávání a Uchovávání

 

Ideální Servírování: Doporučuje se podávat vychlazené na teplotu 10-12 °C. Skvěle se hodí k rybím pokrmům, mořským plodům, salátům a lehkým předkrmům.

Skladování: Uchovávejte na chladném a temném místě. Víno má potenciál pro další zrání, což může obohatit jeho chuťový profil a zvýšit jeho komplexnost.

Závěr
2023 Ryzlink rýnský od Robert Weil je skvělou volbou pro všechny milovníky suchých bílých vín. Jeho svěží chuť, elegantní aroma a vyvážená struktura z něj činí ideální víno pro různé gastronomické zážitky i pro každodenní potěšení. Objevte jedinečnost ryzlinku z oblasti Rheingau a vychutnejte si víno, které je ztělesněním německého vinařského umění.

Doplňkové parametry

Kategorie: 24/08
Hmotnost: 1.3 kg
Země původu: DE
Skladovací teplota: 14.00 °C
Obsah alkoholu: 12 %
Organický: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz