2023 Saigner Rosé cuvée, suché, 12,5 % obj., Schneider, 750 ml

Kód: 66735
Novinka Tip
Neohodnoceno
554,50 Kč / ks 458,30 Kč bez DPH
Expedice do 5 dnů

2023 Saigner Rosé Cuvée od vinařství Schneider je suché růžové víno z oblasti Pfalz, Německo. Nabízí ovocnou chuť lesních jahod a malin s květinovým aroma. Obsah alkoholu 12,5 %. Objem 750 ml. Ideální k lehkým pokrmům a jako osvěžující aperitiv.

Detailní informace

Detailní popis produktu

2023 Saigner Rosé Cuvée z vinařství Schneider je vynikající suché růžové víno, které přináší svěží závan elegance a sofistikovanosti z renomované vinařské oblasti Pfalz v Německu. Toto víno je výsledkem pečlivého výběru a kombinace několika odrůd, které společně tvoří harmonickou chuťovou paletu s jedinečným charakterem. Vinařství Schneider je známé svou dlouholetou tradicí a závazkem k vysoké kvalitě, což se odráží i v tomto výjimečném ročníku.
Klíčové Vlastnosti
Harmonická Chuť a Aroma

 

Ovocná a Svěží Chut: 2023 Saigner Rosé Cuvée se pyšní jemnou ovocnou chutí s tóny lesních jahod, malin a nádechem citrusových plodů, které poskytují osvěžující zážitek.

Jemné Aroma: Vůně je lehká a příjemná, s květinovými a ovocnými tóny, které doplňují celkovou eleganci tohoto vína.

Umění Mistrovského Cuvée

 

Pečlivý Výběr Odrůd: Saigner metoda, při které se část moštu odebírá v rané fázi, zajišťuje intenzivní barvu a chuť. Výsledné cuvée je důkazem vinařského umění a zkušeností.

Regionální Autenticita: Pfalz je známý svým příznivým klimatem a úrodnými půdami, které přispívají k výjimečné kvalitě a charakteru tohoto vína.

Specifikace

 

Typ Produktu: Suché růžové víno

Objem: 750 ml

Obsah alkoholu: 12,5 % obj.

Původ: Pfalz, Německo

Ročník: 2023

Doporučení pro Podávání a Uchovávání

 

Ideální Servírování: Doporučuje se podávat vychlazené na teplotu 8-10 °C. Perfektně se hodí k lehkým pokrmům, jako jsou grilované ryby, letní saláty nebo jako samostatný aperitiv pro osvěžení.

Skladování: Uchovávejte na chladném a tmavém místě. Víno je ideální k okamžité spotřebě, ale může si uchovat svou kvalitu po několik let.

Závěr
2023 Saigner Rosé Cuvée z vinařství Schneider je příkladem mistrovského spojení tradice a inovace, které přináší jedinečný vinařský zážitek. Jeho svěží a ovocná chuť z něj činí ideální volbu pro každou příležitost, ať už hledáte víno pro slavnostní událost nebo pro klidný večer s přáteli. Objevte kouzlo německého rosé a vychutnejte si jeho neodolatelnou eleganci a sofistikovanost.

Doplňkové parametry

Kategorie: 24/08
Hmotnost: 1.25 kg
Země původu: DE
Skladovací teplota: 14.00 °C
Obsah alkoholu: 12.5 %
Organický: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz