Antoniewicz - Tagfarben, fazolový krém z bílých fazolí s kešu oříšky, 210 g
Kód: 57124Detailní popis produktu
Složení: 59% bílé fazole (bílé fazole, voda, sůl, antioxidant: kyselina askorbová), 12% kešu ořechy, kokosová voda, rýžový ocet (rýžový ocet, cukr, sůl, mirin, alanin, sojová omáčka), dýňový olej, pasta ze zeleného kari [voda, koření (chilli, zázvor, citronová tráva, laoský zázvor, kurkuma, koriandr, kmín, kardamom, pepř), sušené kokosové mléko (kokosové mléko, maltodextrin, mléčný protejn), zelenina (4% česnek, cibule), bylinky (koriandrový list, krachai - prstový kořen, limetkový list), slunečnicový olej, ořech kemiri (tungovník molucký), rybí omáčka (voda, ančovičky, sůl, cukr), palmový cukr (palmový cukr, voda, sójová omáčka [sojové boby, sůl, pšeničná mouka, barva: karamel , okyselovač: kyselina mléčná, konzervační látka: benzoan sodný]), sůl, bramborový škrob, maltodextriny, krevetový prášek (kukuřičná mouka, sůl, krevety), konzervant: sorbát draselný], sůl, limetková šťáva, chilli omáčka. Skladujte v chladu při + 3 ° C až + 7 ° C. Spotřebujte do 3 dnů od otevření. Alergeny: Obiloviny obsahující lepek (pšenice), vejce, ryba, korýši, ořechy, kešu, mléko, celer, hořčice, celer, SO2, sojové boby. Odpovědní podnikatelé: Antoniewicz GmbH, Flöz-Zollverein-Str. 5, 59368 Werne, Německo. Prodejce v ČR: Toppotraviny.cz s.r.o., IČ: 24809594, DIČ: CZ24809594, Praha 5.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Fazole |
---|---|
Hmotnost: | 0.37 kg |
Skladovací teplota: | 5.00 °C |
Energetická hodnota kj/kcal: | 568/136 |
Alergeny: | 01a PŠENICE, 08d KEŠU, 01 OBILNINY, 08 OŘECHY, 02 KORÝŠI, 07 MLÉKO, 04 RYBY, 06 SÓJOVÉ BOBY |
Stopová množství alergenů: | 09 CELER, 10 HOŘČICE, 03 VEJCE, 12 SO2 A SIRIČITANY |
Bílkoviny g: | 4,9 g |
Cukry g: | 6,5 g |
Nasycené mastné kyseliny g: | 1,5 g |
Organický: | Ne |
Sacharidy g: | 14 g |
Sůl g: | 2,7 g |
Tuky g: | 6,0 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.