BANQUET – maso Sous-vide
Nejprodávanější

Kompletně hotový hovězí guláš – pomalu tažený hovězí krk s vynikající silnou tmavou omáčkou.

Hovězí kulatá plec (falešná svíčková), tepelně upravená metodou sous-vide.

Hovězí líčka v kuchyňské úpravě, tepelně upravená metodou sous-vide, se silnou omáčkou z kořenové zeleniny.

Hovězí žebro s kostí, tepelně upravené metodou sous-vide, se silnou omáčkou. Žebro je upečené zcela do měkka, jemně kořeněné, extrémně šťavnaté.

Jelení kýta, tepelně upravená metodou sous-vide.

Kachní prsa, tepelně upravená metodou sous-vide.

Kachní stehna z kachny barbarie, tzv. kachny pižmové, konfitovaná metodou sous-vide.

Kachní stehna, tepelně upravená metodou sous-vide.

Kachní stehna, tepelně upravená metodou sous-vide.

Králičí stehna, tepelně upravená metodou sous-vide.

Krůtí prso, tepelně upravené metodou sous-vide.

Kuřecí křídla, tepelně upravená metodou sous-vide, ochucená jemně kořeněnou marinádou. Křídla jsou dělená, bez letky.

Kuřecí roláda s nádivkou, tepelně upravená metodou sous-vide.