BANQUET – maso Sous-vide, Strana 2
Nejprodávanější
Kuřecí roláda s nádivkou, tepelně upravená metodou sous-vide.
Kuřecí roláda s nádivkou, tepelně upravená metodou sous-vide.
Hovězí krk v kuchyňské úpravě, tepelně upravený metodou sous-vide. Maso je uvařené zcela do měkka, jemně kořeněné, extrémně šťavnaté.
Vepřová plec v kuchyňské úpravě, tepelně upravená metodou sous-vide.
Vepřová krkovice v kuchyňské úpravě, tepelně upravená metodou sous-vide.
Vepřová plec v kuchyňské úpravě, tepelně upravená metodou sous-vide.
Vepřová žebra sous-vide od Banquet v úžasné BBQ medové marinádě představují luxusnější variantu tohoto oblíbeného jídla. 1,6kg balení obsahuje dva kusy žebírek připravených k...
Objevte křupavá vepřová žebra sous-vide od Banquet. Maso je připraveno šetrným způsobem vaření, což zaručuje zachování chuti, šťavnatosti a živin. Balení obsahuje 1,3 kg českých...
Zamilujte se do lahodné chuti vepřového kolene s kostí od Banquet. Užijte si křupavou kůži a šťavnaté maso díky metodě sous-vide. Vše je perfektně předpřipraveno a baleno...
Zapomeňte na komplikovanou přípravu tradičního pečeného kolena - s vepřovým zadním kolenem v podobě sous-vide od značky Banquet upečete dokonale šťavnaté a aromatické maso bez...
Vykostěné vepřové zadní koleno s kůží, tepelně upravené metodou sous-vide. Koleno je zavinuté do původního tvaru, takže ho lze dobře krájet na plátky.
Jelení kýta, tepelně upravená metodou sous-vide.