Bažantí stehna s kostí Petron
Kód: 285037Detailní popis produktu
Bažantí stehna z volně žijících bažantů, očištěná, bez kůže.
Balení obsahuje cca 25 ks ve vakuovém sáčku (cca 2,5 kg). Hmotnost jednoho kusu je cca 100 g.
Vzhledem ke způsobu odlovu může maso obsahovat broky.
Země původu: Česká republika.
Bažantí maso představuje pro svůj vysoký obsah bílkovin a nízký obsah tuku vysoce ceněnou potravinu, převyšující svou dietetickou hodnotou maso kuřat.
Stehna jsou společně s prsíčky nejchutnější částí bažanta. Připravují se nejčastěji pečená či dušená.
Péci lze i bažanta vcelku, například na kořenové zelenině, červeném víně nebo s nádivkou. Často se před kuchyňskou úpravou nakládá do láku se zeleninou a kořením či vínem. Bažantí maso je náchylné k vysušení – je vhodné ho prošpikovat, nebo obalit slaninou.
Bidfood vyrábí kvalitní maso srstnaté i pernaté zvěře pod značkou Petron ve vlastních, moderních závodech v Kralupech nad Vltavou a v Opavě. Na trh dodává cenově dostupnou zvěřinu ve stabilní špičkové kvalitě z prověřených zvířat, ulovených v našich lesích. Ulovená zvěř prochází přísnou veterinární kontrolou po odlovu, i před samotným zpracováním.
Česká značka Petron je zárukou nejvyšší kvality.
Chcete se dozvědět více o zvěřině?
Přečtěte si o značce: Petron
Jednosložkový výrobek.
Hluboce zmrazená dělená zvěřina, vakuově baleno.
Skladujte při teplotě -18 °C a nižší.
Rozmrazený výrobek znovu nezamrazujte.
Uchování u spotřebitele:
* -6 °C 1 týden;
** -12 °C 1 měsíc;
*** -18 °C viz datum minimální trvanlivosti.
Země původu: Česká republika.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Drůběží speciality |
---|---|
Hmotnost: | 2.5 kg |
Země původu: | CZE |
Balení: | dle váhy |
Expirace od výroby: | 360 |
Energetická hodnota kj/kcal: | 505 |
Tuky: | 3,3 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 1,0 g |
Sacharidy: | <0,5 g |
Bílkoviny: | 22 g |
Alergeny: | Neobsahuje |
Stopová množství alergenů: | Neobsahuje |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.