Bianco, stabilizátor barev, 400 g
Kód: 15403Detailní popis produktu
Ideální pro stabilizaci přirozené barvy bílého ovoce, světlé zeleniny a žampiónů. Jablka a hrušky zůstanou tímto způsobem světlé a chutně vypadající. Složení: dextróza, regulátor kyselosti: kyselina citronová, antioxidant: kyselina askorbová. Dávkování: 5 - 10 g / l. Rozpusťte bianco ve vodě, namočte do něj ovoce, zeleninu a houby. Skladujte v chladu, suchu a chraňte před světlem. Vlastnosti: bez lepku, bez laktózy. Odpovědný podnikatel: Wiberg GmbH, Adolf-Schemel-Strasse 9, 5020 Salzburg, Rakousko. Prodejce: Toppotraviny.cz s.r.o.,IČ:24809594, DIČ:CZ24809594, Praha 5.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření Wiberg |
---|---|
Hmotnost: | 0.485 kg |
Energetická hodnota kj/kcal: | 1486/349 |
Bílkoviny g: | <0,5 g |
Cukry g: | 49 g |
Nasycené mastné kyseliny g: | <0,1 g |
Organický: | Ne |
Sacharidy g: | 49 g |
Sůl g: | <0,01 g |
Tuky g: | <0,5 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.