Bílá čokoláda, 28% kakaového másla, 22% mléka, pecky, 2,5 kg
Kód: 10418Detailní popis produktu
Připomíná malé čokoládové kapky, které jsou ideální, když chcete rozpustit jen malou část čokolády. V roztaveném stavu je lze používat na polevy, náplně a na zdobení. Podobně jsou vhodné na výrobu čokoládové pěny. Složení: cukr, kakaové máslo, plnotučné mléko, emulgátor: sojový lecitin, přírodní vanilkové aroma. Zahřejte čokoládu na teplotu + 45 °C. Nechte vychladnout na + 27 °C za normálního míchání. Potom zahřejte na + 28 °C / + 29 °C. Optimální teplota pro tvorbu čokolády: 8 °C / 12 °C. Optimální teplota pro polevy: 14 °C / 18 °C Uchovávejte v chladu, suchu a chráňte před sluncem při +12 až +18 ° C. Vlastnosti: Protein z mléka. Odpovědný podnikatel: BARRY CALLEBAUT BELGIUM N.V., Aalstersestraat 122, 9280 LEBBEKE, Belgie. Prodejce v ČR: Toppotraviny.cz, s.r.o., IČ: 24809594, DIČ: CZ24809594, Praha 5.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Callebaut Couverture |
---|---|
Hmotnost: | 2.56 kg |
Skladovací teplota: | 15.00 °C |
Energetická hodnota kj/kcal: | 2379/569 |
Alergeny: | 07 MLÉKO, 06 SÓJOVÉ BOBY |
Bílkoviny g: | 6,0 g |
Cukry g: | 55 g |
Nasycené mastné kyseliny g: | 22 g |
Organický: | Ne |
Sacharidy g: | 55 g |
Sůl g: | 0,21 g |
Tuky g: | 36 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.