Bujón hovězí Kamis
Kód: 643650Detailní popis produktu
Baleno v dobře uzavíratelné nádobě. Ideální na přípravu čirého bujónu. Základ na přípravu polévek, omáček a jiných pokrmů, kde se používá hovězí bujón. Způsob přípravy: Pro přípravu 1 litru vývaru, 20 g výrobku rozpusťte (cca 1 vrchovatou lžíci) v 1 litru vroucí osolené vody nebo přidejte do svého vlastního vývaru pro zesílení a zvýraznění chuti. Výtěžnost produktu je 720 litrů, tj. 3600 porcí. Doporučené skladování: Produkt skladujte v neporušeném obalu při teplotě nižší než +25 °C při maximální vlhkosti do 75 % v čistých a větraných skladech.Jedlá sůl, maltodextrin, látky zvýrazňující chuť a vůni: glutamát sodný, 5´-ribonukleotidy sodné, rostlinný palmový tuk, plně vytvrzený, látky určené k aromatizaci; cukr, lyofilizované hovězí maso - 2 %, SÓJOVÝ bílkovinný hydrolyzát, cibule, černý pepř, petrželka, barvivo: karamel, riboflavin amoniaku; kyselina: kyselina citronová.
Hovězí vývar. Dehydratovaný výrobek. Pro přípravu 720l / 3600 porcí bujónu. Způsob přípravy: Pro přípravu 1 litru vývaru, 20 g výrobku rozpusťte (cca 1 vrchovatou lžíci) v 1 litru vroucí osolené vody nebo přidejte do svého vlastního vývaru. Dávkování: 20 g na 1 litr vroucí vody. Skladujte na suchém a tmavém místě.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Bujóny a vývary – hovězí |
---|---|
Hmotnost: | 13 kg |
Země původu: | POL |
Balení: | 1 x 13 kg |
Expirace od výroby: | 540 |
Energetická hodnota kj/kcal: | 981 |
Tuky: | 10 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 6,1 g |
Sacharidy: | 24 g |
Cukry: | 8,3 g |
Bílkoviny: | 9,5 g |
Sůl: | 43,8 g |
Alergeny: | 01c JEČMEN, 01 OBILNINY, 06 SÓJOVÉ BOBY |
Stopová množství alergenů: | 09 CELER, 10 HOŘČICE, 03 VEJCE, 07 MLÉKO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář