Bulka z kamenné pece se slunečnicí 100 x 70 g
Kód: 335987Detailní popis produktu
Hluboce zmrazený polotovar – pečivo vícezrnné.
Návod k přípravě: Pečivo vyjmeme z obalu, rozložíme na plech a necháme cca 20 minut rozmrazit. Poté plech vložíme do vyhřáté horkovzdušné trouby a pečeme při teplotě 210 °C, na počátku s párou, po dobu 6–10 minut. Doba pečení se může lišit v závislosti na druhu použitého zařízení.
Skladujte při teplotě -18 °C a nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Složení
PŠENIČNÁ MOUKA, pitná voda, pekařská směs (JEČNÝ SLAD karamelový, PŠENIČNÁ MOUKA, PŠENIČNÝ LEPEK, cukr, SLADOVÁ JEČNÁ MOUKA, pražený JEČNÝ SLAD, emulgátory: E 472e, E 471, enzymy: sacharidázy, látka zlepšující mouku: E 300), pekařské droždí, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), pekařský zlepšující přípravek (sušený PŠENIČNÝ kvásek, PŠENIČNÁ SLADOVÁ MOUKA, zahušťovadlo: E 466, emulgátory: E 472e, řepkový lecitin, cukr, PŠENIČNÝ LEPEK, dextróza, sušená sladká SYROVÁTKA, sušený extrakt z JEČNÉHO SLADU, stabilizátory: E 341, E 412, protispékavá látka: E 551, enzymy, látka zlepšující mouku: E300). Posyp 8 %: slunečnice loupaná.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Běžné pečivo |
---|---|
Země původu: | CZE |
Balení: | 100 x 70 g |
Expirace od výroby: | 270 |
Energetická hodnota kj/kcal: | 1153 |
Tuky: | 6,5 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 0,9 g |
Sacharidy: | 44 g |
Cukry: | 3,0 g |
Bílkoviny: | 9,8 g |
Sůl: | 1,5 g |
Alergeny: | 01a PŠENICE, 01c JEČMEN, 01 OBILNINY, 07 MLÉKO |
Stopová množství alergenů: | 01d OVES, 01b ŽITO, 06 SÓJOVÉ BOBY, 10 HOŘČICE, 03 VEJCE, 08 SKOŘÁPKOVÉ, 05 ARAŠÍDY, 11 SEZAM, 13 VLČÍ BOB |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.