Bylinkový krém - Cafe de Paris, s rostlinnými tuky, bylinkami a máslem, 1 kg
Kód: 16413Detailní popis produktu
Café de Paris je bylinný krém vyrobený z různých koření a bylin, ve směsi s měkkými rostlinnými tuky a máslem. Podává se k různým druhům pokrmů z masa, smaženým nebo grilovaným. Složení: rostlinný margarín (řepkový olej, palmový tuk, kokosový tuk, pitná voda, kyselá syrovátka, 0,3% jódová sůl, emulgátory: lecitin, mono- a diglyceridy mastných kyselin, aroma, regulátor kyselosti: kyselina citronová, vitamín A, vitamin D, vitamin E, barvivo: betakaroten), voda, byliny, regulátor kyselosti: kyselina citronová, škrob, zahušťovadla: karagénan, laktóza, sůl, žloutek - prášek, odstředěné sušené mléko, máslový prášek, emulgátor: mono- a diacetylestery kyseliny vinné mono- a diglyceridů mastných kyselin, mono- a diglyceridy mastných kyselin, monohydrát a glukóza, stabilizátor: difosfáty, kvasnicový extrakt, mléčná bílkovina, zvýrazňovač chuti: glutamát sodný, inositol disodný, cukr, aroma (obsahuje celer), anardioly, barvení: beta-karoten, extrakt papriky, koření, antioxidant: ester mastné kyseliny askorbové, alfa tokoferol. Uchovávejte při + 3 °C až + 10 °C. Vlastnosti: bílkovina ze zvířecího mléka. Alergeny: obiloviny, vejce, ryby, mléko, celer. Odpovědný podnikatel: Hans Böddicker GmbH & Co. KG Lahůdky, Neustr. 30, 79312 Emmendingen, Německo. Prodejce: Toppotraviny.cz s.r.o.,IČ:24809594, DIČ:CZ24809594, Praha 5.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Máslo, sádlo |
---|---|
Hmotnost: | 1.03 kg |
Skladovací teplota: | 4.00 °C |
Energetická hodnota kj/kcal: | 2020/490 |
Alergeny: | 09 CELER, 07 MLÉKO, 03 VEJCE, 04 RYBY, 06 SÓJOVÉ BOBY, 10 HOŘČICE |
Stopová množství alergenů: | 01 OBILNINY |
Bílkoviny g: | 2,0 g |
Cukry g: | 2,3 g |
Nasycené mastné kyseliny g: | 17 g |
Organický: | Ne |
Sacharidy g: | 7,8 g |
Sůl g: | 3,5 g |
Tuky g: | 50 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.