Fermentované černé sójové boby, 250 g
Kód: 15795Detailní popis produktu
Produkt je tradiční orientální delikatesa, která se vyrábí z celých černých sójových bobů. Tyto boby jsou předzpracovány fermentací a solením, procesy, které dodávají bohatou chuť a lákavé aroma. Fermentace probíhá pomocí kultury Rhizopus, což umožňuje zachovat nutriční hodnoty sójových bobů a také jim dodává jedinečné vlastnosti.
Černé sójové boby pocházejí z Asie, kde jsou oblíbenou součástí mnoha tradičních pokrmů. Řadí se mezi superfood pro svůj vysoký obsah bílkovin, vlákniny a zdraví prospěšných mikronutrientů. Navíc, díky fermentaci jsou snáze stravitelné a nutriční složky jsou lépe vstřebatelné.
Použití těchto sójových bobů je velmi široké. Lze je přidávat do různých jídel v celé své škále - od příloh přes hlavní pokrmy až po dezerty. Jsou ideální pro přípravu tradičních asijských polévek, omáček, těstovin, rýžových pokrmů, ale také pro veganské a vegetariánské recepty. Je třeba je před použitím řádně opláchnout.
Složení: 85,5% černé sójové boby, sůl.
Před vařením omyjte. Skladujte v chladu, suchu a chraňte před světlem. Po otevření skladujte v lednici.
Alergeny: sójové boby.
Odpovědný podnikatel: Dovozce: Asia Express Food, Kilbystraat 1, 8263 CJ Kampen, Nizozemsko.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Asijské koření, Aroma |
---|---|
Hmotnost: | 0.255 kg |
Energetická hodnota kj/kcal: | 1010/242 |
Alergeny: | 06 SÓJOVÉ BOBY |
Bílkoviny g: | 27 g |
Cukry g: | 0,9 g |
Nasycené mastné kyseliny g: | 1,7 g |
Organický: | Ne |
Sacharidy g: | 6,7 g |
Sůl g: | 14,8 g |
Tuky g: | 9,4 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.