Chapadla kalmara malá (200–500 g)
Kód: 176001Detailní popis produktu
Chapadla z kalmarů (Dosidicus gigas). Kalmar je gastronomický název pro oliheň. IQF (individually quick frozen) – zmrazeno jednotlivě, odeberete pouze potřebný počet kusů. Uvedená cena Kč/kg je včetně glazury. Glazura 20 %. Čistá hmotnost (bez glazury): 8 kg. Jedná se o chapadla z kalmara peruánského volně žijícího v teplých vodách Tichého oceánu. Až o 20 % větší výtěžnost než u chobotnice. Ideální na letní "chobotnicové" saláty nebo na grilování či smažení. Chapadla z kalmarů je nutné nejdříve uvařit, doporučujeme pozvolna táhnout cca 1 hodinu s kořenovou zeleninou a bílým vínem. Maso pak bude měkké a dá se následně smažit nebo grilovat. Chapadla se pak dají použít také na studeno do salátů, ale také na pizzu nebo do paelly. Před přípravou doporučujeme stáhnout z kůže.Chapadla z KALMARŮ (Dosidicus gigas), voda, jedlá sůl, antioxidant: kyselina citronová, stabilizátor: citronan sodný. Odloveno v moři: FAO 87 - Jihovýchodní Pacifik Lovné zařízení: háčky a šňůry Země původu: Peru.
Chapadla z kalamarů, syrová, hluboce zmrazená, glazovaná IQF (Dosidicus gigas). Hmotnost: 10 kg Čistá hmotnost (bez glazury): 8 kg Skladujte při teplotě -18 °C a nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte. Uchování u spotřebitele: při teplotě -18 °C viz minimální trvanlivost do.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Hlavonožci |
---|---|
Hmotnost: | 10 kg |
Země původu: | ESP |
Balení: | 1 x 10 kg |
Expirace od výroby: | 730 |
Energetická hodnota kj/kcal: | 254 |
Tuky: | 0,9 g |
Nasycené mastné kyseliny: | <0,1 g |
Sacharidy: | <0,5 g |
Cukry: | <0,5 g |
Bílkoviny: | 13 g |
Sůl: | 0,76 g |
Alergeny: | 02 KÔROVCE, 14 MĚKKÝŠI |
Stopová množství alergenů: | 04 RYBY |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář