Cheese cake se slaným karamelem (tvarohový dort) 1600 g
Kód: 336585Detailní popis produktu
Cukrářský výrobek. Hluboce zmrazený výrobek. 12 porcí po 133 g.
Návod k přípravě: Rozmrazujte při teplotě do +8 °C po dobu 24 hodin. Nerozmrazujte v mikrovlnné troubě.
Po rozmrazení znovu nezmrazujte. Po rozmrazení skladujte při teplotě do +8 °C a spotřebujte do 2 dnů. Skladujte při teplotě -18 °C a nižší.
Vyrobeno: v České republice.
Složení
36,16 % Termizovaný TVAROHOVÝ SÝR (SMETANA, jedlá sůl, stabilizátory (E412, E410), mlékařské kultury), 23,58 % karamelová sušenková drť (PŠENIČNÁ mouka, cukr, řepkový olej, celozrnná PŠENIČNÁ mouka, karamelizovaný cukrerný sirup, skořice, přírodní aroma, kypřicí látka (E500), jedlá sůl, extrakt z oregana), cukr, VAJEČNÝ BÍLEK (VAJEČNÝ BÍLEK, regulátor kyselosti (E270), zahušťovadlo (E415), stabilizátor (E520)), 8,09 % karamelová náplň (MLÉKO plnotučné zahuštěné slazené, glukózo-fruktózový sirup, pitná voda, cukr, modifikovaný kukuřičný škrob (E1442), jedlá sůl, cukr karamelizovaný, aroma, barvivo (E150b), zahušťovadlo (E418), konzervant (E202)), MÁSLO, VAJEČNÝ ŽLOUTEK (VAJEČNÝ ŽLOUTEK, regulátor kyselosti (E330)), ztužovač (cukr, E1422, sušené MLÉKO, sušená SYROVÁTKA, kukuřičný škrob, jedlá sůl, dextróza, přírodní barvivo (E100), aroma (etylvanilin)), pitná voda, 0,58 % karamelová složka (glukózový sirup, cukr, karamelový sirup, pitná voda, barvivo (E150c), maltodextrin, sušené MLÉKO, káva (obsahuje kofein).
Doplňkové parametry
Kategorie: | Dorty |
---|---|
Země původu: | CZE |
Balení: | 1 x 1600 g |
Expirace od výroby: | 180 |
Energetická hodnota kj/kcal: | 1453 |
Tuky: | 20 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 11 g |
Sacharidy: | 36 g |
Cukry: | 25 g |
Vláknina: | <0,5 g |
Bílkoviny: | 5,6 g |
Sůl: | 0,70 g |
Alergeny: | 01a PŠENICE, 01 OBILNINY, 07 MLÉKO, 03 VEJCE |
Stopová množství alergenů: | 06 SÓJOVÉ BOBY, 08 SKOŘÁPKOVÉ, 08 ORECHY, 05 ARAŠÍDY, 05 ARAŠIDY, 11 SEZAM |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.