Chef Premium rybí fond, mírně pastovitý, světlý, na 9 - 15 l, 630 g
Kód: 29822Detailní popis produktu
Světlý rybí fond z řady Chef Fond Premium, chutná příjemně jako čerstvý rybí vývar, s bílými rybami, mušlemi (není "lepivý"). Jako základ pro vysoce kvalitní rybí polévky, jako nosič chuti pro saláty z korýšů a samozřejmě jako základ pro bílé/světlé omáčky. Fond může také být zpracována a čištěn za studena. Fondy Chef Premium fond jsou připravovány s originálními přísadami a kořením a redukovány při nízkých teplotách ve vakuu, jsou koncentrované a a mají čistou, původní chuť. Veškeré fondy jsou prosté deklarace, vhodné na použití s Espuma a je možné je smíchat i ve studené tekutině. Složení: 18,8% rybí prášek, maltodextrin, škrob, cibulové pyré, slunečnicový olej, stolní sůl, cukr, kvasnicový extrakt, 5,5% rybí extrakt koncentrát (voda, rybí extrakt, stolní sůl), aroma (celer) hydrolyzovaný pšeničný protein (pšeničný protein, sůl, bílé víno) přepuštěné máslo, koncentrát citronové šťávy, palmový tuk, emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselin. Dávkování: jako základní omáčky 70 g: zamíchejte s 1 l v horké nebo studené tekutině. Přiveďte krátce k varu a snižte přívod tepla. Skladujte v chladu a suchu. Po otevření skladujte při teplotě maximálně + 6 °C a spotřebujte do 6 týdnů. Vlastnosti: bílkovina ze zvířecího mléka. Alergeny: obiloviny, ryby, mléko, celer. Odpovědný podnikatel: Nestle Professional GmbH, Lyoner Str. 23, 60528 Frankfurt, Německo. Prodejce: Toppotraviny.cz s.r.o.,IČ:24809594, DIČ:CZ24809594, Praha 5.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Demi Glace |
---|---|
Hmotnost: | 0.68 kg |
Energetická hodnota kj/kcal: | 1124/267 |
Alergeny: | 01a PŠENICE, 01 OBILNINY, 09 CELER, 07 MLÉKO, 04 RYBY |
Bílkoviny g: | 9,0 g |
Cukry g: | 8,3 g |
Nasycené mastné kyseliny g: | 0,8 g |
Organický: | Ne |
Sacharidy g: | 40 g |
Sůl g: | 10,5 g |
Tuky g: | 7,9 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.