Chef Premium telecí fond, mírně pastovitý, tmavý, na 8 - 15 l, 640 g
Kód: 29820Detailní popis produktu
Tento nezahušťovaný telecí vývar z řady Chef Fond Premium má jako doma připravený fond příjemné tóny pečeného masa a zeleniny. I jeho malé množství zesiluje chuť vlastnoručně vyrobených omáček. Fond může také být aplikován za studena. Fondy Chef Premium fond jsou připravovány s originálními přísadami a kořením a redukovány při nízkých teplotách ve vakuu, jsou koncentrované a a mají čistou, původní chuť. Veškeré fondy jsou prosté deklarace, vhodné na použití s Espuma a je možné je smíchat i ve studené tekutině. Měly by být po otevření uskladněny do 4 °C a použity maximálně během 12 týdnů. Složení: 23% vývar (zředěný extrakt z telecího, cibule, mrkev, pórek, rajčatová pasta [trojnásobně koncentrovaná], pepř, česnek, bylinky), aroma, maltodextrin, škrob, kvasnicový extrakt, rostlinný olej, sůl, zelenina (mrkev, celer), 2,8% telecí extrakt, hydrolyzovaný pšeničný protein (pšeničný protein, sůl), cibulové pyré, česnekové pyré, rajčatová pasta (trojitá koncentrace), emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselin, palmový tuk. Dávkování: jako základ omáčky 80 g: promíchejte 1 l kapaliny v horké nebo studené tekutině. Krátce přiveďte k varu a poté snižte teplotu. Skladujte v chladu a suchu. Po otevření uchovávejte při teplotě maximálně + 4 °C a spotřebujte do 12 týdnů. Alergeny: obiloviny, celer. Odpovědný podnikatel: Nestle Professional GmbH, Lyoner Str. 23, 60528 Frankfurt, Německo. Prodejce: Toppotraviny.cz s.r.o.,IČ:24809594, DIČ:CZ24809594, Praha 5.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Demi Glace |
---|---|
Hmotnost: | 0.69 kg |
Energetická hodnota kj/kcal: | 1076/255 |
Alergeny: | 01a PŠENICE, 01 OBILNINY, 09 CELER |
Bílkoviny g: | 13 g |
Cukry g: | 5,5 g |
Nasycené mastné kyseliny g: | 0,7 g |
Organický: | Ne |
Sacharidy g: | 35 g |
Sůl g: | 11,4 g |
Tuky g: | 6,6 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.