Chleby bezlepkové krájené 4 x 500 g
Kód: 335895Související produkty
Detailní popis produktu
Krájený chléb bezlepkový, hluboce zmrazené.
Plně upečené a krájené chleby. Stačí nechat povolit.
Hmotnost 500 g.
2x Bezlepkový chléb s lněnými semínky, krájený (2 x 500 g)
Složení
Bezlepková směs (deproteinovaný PŠENIČNÝ škrob, SÓJOVÁ mouka, stabilizátor: guma guar, emulgátor: slunečnicový lecitin, dextróza, cukr), voda, lněná semínka 3 %, jedlá sůl, droždí, řepkový olej, regulátor kyselosti: kyselina citronová, chlebové koření (kmín, fenykl, koriandr). Výrobek obsahuje do 20 mg /kg lepku.
Výživové údaje na 100 g výrobku: Energetická hodnota 824 kJ /197 kcal; Tuky 2 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g; Sacharidy 43 g, z toho cukry 0,8 g; Bílkoviny 1,7 g, sůl 1,4 g.
2x Bezlepkový chléb se slunečnicovými semínky (2 x 500 g)
Složení
Bezlepková směs (deproteinovaný PŠNIČNÝ škrob, SÓJOVÁ mouka, stabilizátor: guma guar, emulgátor: slunečnicový lecitin, dextróza, cukr), voda, slunečnicová semínka 3 %, jedlá sůl, droždí, řepkový olej, regulátor kyselosti: kyselina citronová, chlebové koření (kmín, fenykl, koriandr), JEČNÝ sladový extrakt, kyselina sorbová. Výrobek obsahuje do 20 mg/kg lepku.
Výživové údaje na 100 g výrobku: Energetická hodnota 961 kJ /229 kcal; Tuky 5,2 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,6 g; Sacharidy 43 g, z toho cukry 1 g; Bílkoviny 3,1 g; Vláknina 2,9 g; Sůl 1,3 g.
Skladujte při teplotě - 18 °C nebo nižší.
Po rozmrazení znovu nezmrazujte a spotřebujte do 48 hodin.
Uchování u spotřebitele: při teplotě -18 °C viz minimální trvanlivost do.
Výrobce: Fine Bakery s.r.o., Michalská 6, 811 01 Bratislava, SR.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Chléb |
---|---|
Země původu: | SVK |
Balení: | 4 x 500 g |
Expirace od výroby: | 180 |
Alergeny: | 01a PŠENICE, 01 OBILNINY, 06 SÓJOVÉ BOBY |
Stopová množství alergenů: | Neobsahuje |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.