Colatura di Alici, sardelová omáčka ve sklenici s pipetou, Acquapazza, 50 ml
Kód: 52885Detailní popis produktu
Čirá, tmavě hnědá tekutina ze zkvašených ančoviček se tradičně vyrábí v Cetara na Solernovském zálivu. Zraje asi 18 měsíců v kaštanových sudech. Používá se v těstovinách jako náhrada soli a stačí 1 čajová lžička na osobu. Dokonce i ve starém Římě se již vyráběly rybí omáčky, které se používaly jako koření, pod názvem „Garum“. Složení: ančovičková šťáva (ančovičky, mořská sůl), mořská sůl. Uchovávejte při teplotě maximálně do 24 °C. Alergeny: ryby. Odpovědný podnikatel: Acquapazza Gourmet srl, Via Tuoro n.4, 84010 Cetara (SA), Itálie. Prodejce v ČR: Toppotraviny.cz s.r.o., IČ: 24809594, DIČ: CZ24809594, Praha 5.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Omáčky, polévky, fondy |
---|---|
Hmotnost: | 0.218 kg |
Skladovací teplota: | 5.00 °C |
Energetická hodnota kj/kcal: | 541/130 |
Alergeny: | 04 RYBY |
Bílkoviny g: | 23 g |
Cukry g: | <0,5 g |
Nasycené mastné kyseliny g: | <0,1 g |
Organický: | Ne |
Sacharidy g: | 8,8 g |
Sůl g: | 20,0 g |
Tuky g: | <0,5 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.