Detailní popis produktu
Croissant s lískooříškovou náplní a posypem čokolády, předkynutý, hluboce zmrazený polotovar.
Návod na přípravu: Rozmražte při pokojové teplotě po dobu cca 40 minut a pečte s párou při teplotě 180–190 °C po dobu 12–16 minut.
Uchovávejte při ‐18 °C. Po rozmrazení znovu nezmrazujte. Min. trvanlivost: 12 měsíců od data výroby.
Vyrobeno: v České republice.
Složení
PŠENIČNÁ mouka, lískooříšková náplň (20 %) (cukr, palmový tuk, LÍSKOOŘÍŠKOVÁ mouka (10 %), modifikovaný škrob, řepkový olej, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, sušené odstředěné MLÉKO, bambucký tuk, emulgátor (lecitiny), aroma), pitná voda, palmový olej, čokoládové vločky (3,1 %) (cukr, kakaová hmota, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, glukózový sirup, emulgátor (lecitiny), zahušťovadlo /arabská guma/), cukr, řepkový olej, VEJCE, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), droždí, emulgátory (lecitiny, mono‐ a diglyceridy mastných kyselin), jedlá sůl, aroma, antioxidanty (askorbylpalmitát, extrakt s vysokým obsahem tokoferolů), lepek (PŠENIČNÝ), kyselina (kyselina citronová), barvivo (karoteny), konzervant (sorban draselný), fermentovaná PŠENIČNÁ mouka, látka zlepšující mouku (kyselina L-askorbová).
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jemné pečivo – plundrové předkynuté – sladké |
---|---|
Země původu: | FRA |
Balení: | 60 x 95 g |
Expirace od výroby: | 360 |
Energetická hodnota kj/kcal: | 1848 |
Tuky: | 24 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 8,4 g |
Sacharidy: | 50 g |
Cukry: | 20 g |
Vláknina: | 1,5 g |
Bílkoviny: | 6,4 g |
Sůl: | 0,96 g |
Alergeny: | 01a PŠENICE, 08b LÍSKOVÉ, 01 OBILNINY, 08 OŘECHY, 07 MLÉKO, 03 VEJCE |
Stopová množství alergenů: | 06 SÓJOVÉ BOBY, 08 SKOŘÁPKOVÉ, 11 SEZAM, 01 OBILOVINY |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.