De Cecco Fedelini, č. 10, 24x500 g
Kód: 16477Detailní popis produktu
Před více než sto lety v roce 1886 v Abruzzu vznikl rodinný podnik bratrů De Cecco. Z továrny na výrobu těstovin se během 130 let stal celosvětový fenomén kvalitních suchých těstovin. Významným mezníkem pro společnost se stal rok 1986. De Cecco se v tomto roce rozhodl rozšířit svou produkci o výrobu olivového oleje. V dalších letech přibylo mnoho dalších výrobků a dnes se firma zabývá produkcí tomatových produktů, mouky i slaného pečiva. V současnosti je produkce převážně orientována na export.
Výroba je zaměřena na nejvyšší stupeň kvality a podléhá přísné kontrole. Těstoviny Festonati jsou 1,15 - 1,25 mm silné a asi 4,7 cm dlouhé. Díky svému tradičnímu tvaru jsou vhodné pro pokrmy s rybami a mořskými plody. Alergeny: Obiloviny. Odpovědní podnikatelé: F.lli De Cecco Di Filippo Fara San Martino S.p.A., Via F. De Cecco, 66015 Fara San Martino (CH), Italy. Prodejce v ČR: Toppotraviny.cz s.r.o., IČ:24809594, DIČ:CZ24809594, Praha 5.Těstoviny Fedelini jsou původem z Janova, z okolí Neapole a od Ciociara. Mají kulatý, podlouhlý tvar a je 1,37 a 1.47 mm silné. Obohacené jednoduchými surovinami, jako je čerstvé máslo a sýr, nebo s rozpuštěným máslem, sýrem a šalvějí chutnají nejlépe. Vynikající a vhodné pro tento tvar jsou také omáčky s vejci nebo z čerstvých rajčat, Fedelini ale mohou také sloužit jako těstovinová zavářka do lehkých vývarů. Navíc se tento tvar těstovin používá především v oblasti Neapole také často pro pokrmy zapékané v troubě.
Doplňkové parametry
Kategorie: | De Cecco |
---|---|
Hmotnost: | 12.22 kg |
Energetická hodnota kj/kcal: | 1490/351 |
Alergeny: | 01a PŠENICE, 01 OBILNINY |
Stopová množství alergenů: | 06 SÓJOVÉ BOBY, 10 HOŘČICE |
Bílkoviny g: | 14 g |
Cukry g: | 3,4 g |
Nasycené mastné kyseliny g: | 0,3 g |
Organický: | Ne |
Sacharidy g: | 69 g |
Sůl g: | <0,01 g |
Tuky g: | 1,5 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.