De Cecco Rigatoni, č.24, 500 g
Kód: 20297Detailní popis produktu
Před více než sto lety v roce 1886 v Abruzzu vznikl rodinný podnik bratrů De Cecco. Z továrny na výrobu těstovin se během 130 let stal celosvětový fenomén kvalitních suchých těstovin. Významným mezníkem pro společnost se stal rok 1986. De Cecco se v tomto roce rozhodl rozšířit svou produkci o výrobu olivového oleje. V dalších letech přibylo mnoho dalších výrobků a dnes se firma zabývá produkcí tomatových produktů, mouky i slaného pečiva. V současnosti je produkce převážně orientována na export.
Výroba je zaměřena na nejvyšší stupeň kvality a podléhá přísné kontrole. Těstoviny Rigatoni patří do skupiny rovně řezaných, rýhovaných krátkých tvarů těstovin, mají průměr 16 mm, jsou zpravidla 45 mm dlouhé a 1,11 až 1,18 mm silné. Pravděpodobně pocházejí z regionu Kampánie, ale to není možné přesně určit. Tento tvar může být použit v mnoha variantách a podáváme je s různými omáčkami: hlavně masovými omáčkami, a omáčkami na dušená masa, houbovými omáčkami, omáčkami z hovězího a vepřového masa, ke kuřecímu nebo drůbkovému ragú. Pro dokonalý výsledek musí být omáčka dostatečně řídká, aby mohla proniknout do drážek těchto nudlí. Složení: Těstoviny vyrobené z tvrdé pšeničné krupice. Skladujte v chladu a suchu. Příprava: vařte ve vroucí osolené vodě po dobu 10–12 minut (al dente: 10 minut, měkké: 12 minut). Vyrobeno v Itálii. Alergeny: Obiloviny. Odpovědní podnikatelé: F.lli De Cecco Di Filippo Fara San Martino S.p.A., Via F. De Cecco, 66015 Fara San Martino (CH), Italy. Prodejce v ČR: Toppotraviny.cz s.r.o., IČ:24809594, DIČ:CZ24809594, Praha 5.
Doplňkové parametry
Kategorie: | De Cecco |
---|---|
Hmotnost: | 0.509 kg |
Energetická hodnota kj/kcal: | 1493/352 |
Alergeny: | 01a PŠENICE, 01 OBILNINY |
Bílkoviny g: | 13 g |
Cukry g: | 3,4 g |
Nasycené mastné kyseliny g: | 0,5 g |
Organický: | Ne |
Sacharidy g: | 70 g |
Sůl g: | <0,01 g |
Tuky g: | 1,5 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.