Divočák hřbet steak
Kód: 717609Detailní popis produktu
Očištěné, ručně krájené plátky z hřbetu divočáka. Baleno po 300 g ve vaničce s designovým převlekem. Prodej možný po jednotlivých vaničkách. Země původu: Česká republika Maso z divočáka je tučnější než ostatní druhy zvěřiny, ve srovnání s běžným vepřovým masem je však pevnější, libovější a výživnější. Má tmavě červenou barvu, jemnou strukturu a je protkané tukovými žilkami. Hřbet je anatomickým ekvivalentem vepřové pečeně, či hovězí roštěné. Jedná se po svíčkové o nejhodnotnější a nejjemnější maso ze zvěřiny. Nejlepších výsledků lze dosáhnout grilováním nebo steakovou přípravou. Po tepelné úpravě se doporučuje nechat maso chvilku odpočinout. Bidfood vyrábí kvalitní maso srstnaté i pernaté zvěře pod značkou Petron ve vlastních, moderních závodech v Kralupech nad Vltavou a v Opavě. Na trh dodává cenově dostupnou zvěřinu ve stabilní špičkové kvalitě z prověřených zvířat, ulovených v našich lesích. Ulovená zvěř prochází přísnou veterinární kontrolou po odlovu, i před samotným zpracováním. Česká značka Petron je zárukou nejvyšší kvality. Chcete se dozvědět více o zvěřině? Přečtěte si o značce: Petron
Steak z hřbetu divočáka ve skinovém balení. Chlazená dělená zvěřina Skladujte při teplotě od 0 °C do +4 °C. Po otevření spotřebujte do 24 hodin.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Maso a ryby |
---|---|
Země původu: | CZE |
Expirace od výroby: | 21 |
Energetická hodnota kj/kcal: | 480 |
Tuky: | 2,9 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 0,9 g |
Sacharidy: | <0,5 g |
Bílkoviny: | 22 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.