Drůbeží maso, Strana 4
Nejprodávanější

Kuřecí křidélka v pálivé marinádě. Křídla dělená. Spodní křídlo cca 35–55 g. Prostřední křídlo cca 25–40 g.

Chutná kuřecí křídla obalená lehce pikantním těstem. Perfektně se hodí jako rychlá večeře, nebo oběd. Skládají se z 72% kuřecích křídel, pšeničné mouky a škrobu, rozmanitých...

Kur domácí (Gallus domesticus) - dělené drůbeží maso. Baleno v 2 kg blocích.

Kuřecí paličky v marinádě. Paličky jsou v RTE úpravě (ready to eat) – jsou předpečené, nemusí se dále kuchyňsky upravovat a stačí je pouze ohřát.

Kuřecí prsa nakrájená na nudličky, zmrazeno.

Šťavnatá roláda z kuřecích stehen s kůží, ručně rolovaná a plněná fáší z mletého kuřecího masa. Díky kůži má roláda po upečení krásnou zlatou barvu.