Efektní želatina, 1 kg
Kód: 14619Detailní popis produktu
Želírovací přípravek v prášku pro klasické odlitky ze želé. S vysokým leskem, extrémně odolný proti ovocným kyselinám a velmi vydatný. Použití: 20 g efektního želírovacího přípravku, 200 g cukru, 1 litr vody. Želírovací činidlo pro polevy na dortu. Složení: zahušťovadlo: karagenan a akátová guma, glukóza, regulátor kyselosti: citrát sodný a fosforečnan draselný, regulátor kyselosti: kyselina citronová, želírující činidlo: pektin, stabilizátor: fosforečnan vápenatý, cukr. Základní recept: 20 g efektní želatiny, 200 g cukru, 1 l vody; Smíchejte želatinu s cukrem. Přiveďte vodu k varu a směs šlehejte. Přiveďte želé znovu k varu. Chcete-li vyrobit stabilní gely pro zmrazení a rozmrazení, dvojnásobné množství produktu a cukru. Alergeny: obiloviny, vejce, ořechy, lupina, mléko, sezam, SO2, sója. Odpovědný podnikatel: CSM Deutschland GmbH, Theodor-Heuss-Allee 8, 28215 Brémy, Německo. Prodejce: Toppotraviny.cz s.r.o.,IČ:24809594, DIČ:CZ24809594, Praha 5.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Želatina |
---|---|
Hmotnost: | 1.2 kg |
Energetická hodnota kj/kcal: | 1001/238 |
Stopová množství alergenů: | 06 SÓJOVÉ BOBY, 03 VEJCE, 07 MLÉKO, 11 SEZAM, 13 VLČÍ BOB, 12 SO2 A SIRIČITANY, 01 OBILNINY, 08 OŘECHY |
Bílkoviny g: | <0,5 g |
Cukry g: | 30 g |
Nasycené mastné kyseliny g: | <0,1 g |
Organický: | Ne |
Sacharidy g: | 31 g |
Sůl g: | 10,4 g |
Tuky g: | <0,5 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.