English Double Devon Cream, tuhý smetanový krém, 48% tuku, 170 g
Kód: 25584Detailní popis produktu
English Double Devon Cream, tuhý smetanový krém, 48% tuku, 170 g. Crème fraîche (francouzsky doslova čerstvá smetana) je název mléčných výrobků původem z Francie. Créme fraîche se vyrábí z kravského mléka a musí obsahovat nejméně 30 % tuku v sušině. Créme fraîche se vyrábí ze smetany, do které se přidávají mléčné bakterie. Po 18 až 40 hodinách a při teplotě mezi 20 až 40 °C výrobek pomocí mléčných bakterií zkysne. Tímto získá crème fraîche svoji zvláštní chuť a konzistenci. Stabilizátory ani konzervační prostředky nejsou při výrobě povoleny, konzervuje se pasterizací. Vedle crème fraîche existuje ještě crème double, který obsahuje vyšší procento tuku a jedná se o sladkou smetanu. Anglický smetanový produkt tepelně ošetřený. Složení: pasterizovaná smetana (mléko COW). Neuchovávejte v mrazu. Uchovávejte při teplotě + 5 ° C. Spotřebujte po otevření během 5 dnů. Produkt z Anglie. Vlastnosti: bílkovina ze zvířecího mléka. Alergeny: mléko. Odpovědní podnikatelé: Coombe Castle Intern. LTD The Creamery, Western Way/Melksham, SN12 8FH Wiltshire, Großbritannien. Prodejce v ČR: Toppotraviny.cz s.r.o., IČ:24809594, DIČ:CZ24809594, Praha 5.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Omáčky, polévky, fondy |
---|---|
Hmotnost: | 0.31 kg |
Skladovací teplota: | 4.00 °C |
Energetická hodnota kj/kcal: | 1849/449 |
Alergeny: | 07 MLÉKO |
Bílkoviny g: | 1,7 g |
Cukry g: | 2,6 g |
Nasycené mastné kyseliny g: | 30 g |
Organický: | Ne |
Sacharidy g: | 2,6 g |
Sůl g: | 0,05 g |
Tuky g: | 48 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.