Estragon sušený mrazem Wiberg
Kód: 643203Detailní popis produktu
Estragon zvyšuje chuť k jídlu a zlepšuje trávení, jeho chuť je nasládlá, mírně hořká, s pikantním pepřovým podtónem a stopou anýzové vůně. Je nepostradatelný především ve francouzské kuchyni. Koření se jím nejrůznější pečená a grilovaná masa, nejčastěji drůbež a ryby, zeleninové a vaječné pokrmy, omáčky a polévky. Nakládá se také do vinného octa či olivového oleje, kterým propůjčuje typickou chuť a vůni.
Sušení mrazem je nejšetrnější způsob konzervace.
Mrazem sušené bylinky si zachovávají atraktivní svěží vzhled, přírodní barvu a vysoký obsah éterických olejů.
Zdánlivě vysoká cena se kompenzuje dávkováním. Bylinky během procesu sušení mrazem ztratí odpařením vody až 99% své hmotnosti. Jeden gram mrazem sušených bylinek tak v sobě uchovává intenzivní chuť a vůni sta gramů čerstvých. Po přidání do pokrmu do sebe bylinky natáhnou chybějící vodu, tím se jim vrátí jejich původní vlastnosti.
Stačí tedy použít zlomek obvyklého množství bylin, abyste dosáhli požadované chuti a vůně.
Rodinný podnik Wiberg nabízí své produkty od roku 1947 především na rakouském a německém trhu.
Společnost klade u svých produktů kromě prémiové kvality velký důraz i na balení. K uchování chuti, konzistence i barvy byl odborníky vyvinut „Aroma trezor“ – nádoba, která chrání sílu koření před vnějšími vlivy. Obal zaručuje optimální skladovací podmínky, a tím i dlouhou trvanlivost. Víčko se sypátkem umožňuje čistou jednoduchou manipulaci a přesné dávkování.
Chcete se dozvědět více?
Přečtěte si článek: Mrazem sušené byliny rozvoní celou kuchyni
Jednosložkový výrobek.
Estragon mrazem sušený. Koření jednodruhové.
Skladujte v suchu.
Po otevření nádobu vždy dobře uzavřete.
Země původu je uvedena na balení u data minimální trvanlivosti.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Bylinky sušené |
---|---|
Země původu: | DEU |
Balení: | 1 x 70 g |
Expirace od výroby: | 720 |
Alergeny: | Neobsahuje |
Stopová množství alergenů: | Neobsahuje |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.