Fíkovo-hořčičná omáčka, 225 ml
Kód: 28413Detailní popis produktu
Hořčičná omáčka z fíků: Velmi jemná se sýrem, zejména kozím. Od firmy Véronique Witzigmann jsou vařené z těch nejlepších surovin s vysokým obsahem ovoce. Za účelem zpracování ušlechtilého ovoce a přísad co nejšetrněji, jsou vyráběna pouze malá množství a to pouze ručně. Skutečný chuťový požitek je zaručen pouze tehdy, když jsou použité produkty zpracovány co nejtradičnějším, originálním způsobem. A na chuti je to rozhodně znát. Složení: 20% fíkový pyré, šťáva z červené řepy (98% řepné šťávy, acerola cherry pyré, citronová šťáva), 15% sušených fíkových kostek (fíky, separační činidlo: rýžová mouka), 13% fíků, jablečná šťáva (jablečná šťáva, antioxidant: E300 kyselina askorbová), konzervující cukr, aceto balsamico (vinný ocet, zahuštěný hroznový mošt, barva: E150d karamel , černý rybíz sirup (cukr, voda, koncentrovaný rybíz a ovocná šťáva, přírodní aroma rybízu s jinými přírodními aroma), třtinový cukrový sirup (třtinový cukr, voda), hořčičný prášek, 2% dijonská hořčice (voda, hořčičná semena, ocet, sůl, antioxidanty: disiřičitan draselný, okyselující prostředek: kyselina citronová, koření), akátový med. Obsahuje siřičitany. Vždy nabírejte čistou lžičkou. Alergeny: Obiloviny obsahující lepek, vejce, mléko, celer, hořčice, SO2, sojové boby. Odpovědní podnikatelé: BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel GmbH, Gruenstr. 24 c, 40667 Meerbusch, Německo. Prodejce v ČR: Toppotraviny.cz s.r.o., IČ:24809594, DIČ:CZ24809594, Praha 5.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ostatní |
---|---|
Hmotnost: | 0.4 kg |
Energetická hodnota kj/kcal: | 649/154 |
Alergeny: | 12 SO2 A SIRIČITANY, 10 HOŘČICE |
Stopová množství alergenů: | 09 CELER, 06 SÓJOVÉ BOBY, 03 VEJCE, 07 MLÉKO, 01 OBILNINY |
Bílkoviny g: | 1,6 g |
Cukry g: | 34 g |
Nasycené mastné kyseliny g: | <0,1 g |
Organický: | Ne |
Sacharidy g: | 36 g |
Sůl g: | 0,06 g |
Tuky g: | 1,0 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.