Rybí filety a porce
Nejprodávanější
Filety z aljašské tresky bez kostí a kůže. Velikost filet 55–220 g, nejčastěji cca 115 g. V kartonu 6 kg je cca 50 filet.
Filety z butterfishe, máslové ryby, bez kůže a téměř bez kostí.Filety jsou jednotlivě zabalené ve fólii. Glazura 20 %. Velikost filet se pohybuje v rozmezí...
Rozmrazené filety z máslové ryby (butterfish) bez kůže a téměr bez kostí.
Rozmrazený candát obecný zamrazený ihned po výlovu.
Čerstvé filety z tresky obecné, velikost filet 0,7–1,3 kg.
Svíčková z tresky obecné (Cod loin), s kůží, o velikosti 600–1000 g. Svíčková je pouze nejvyšší hřbetní část filety, která již neobsahuje žádné kosti.
Čerstvý ďas mořský nakupovaný na tradiční rybí aukci v dánských přístavech.
Celý čerstvý ďas mořský bez hlavy nakupovaný na tradiční rybí aukci v dánských přístavech.
Čerstvý ďas mořský nakupovaný na tradiční rybí aukci v dánských přístavech.
Filé obsahuje 100 % masa z celých nemletých filet mořské štiky kanadské. Bez chemických přísad, bez přidané vody, bez kůže.