Rybí filety a porce
Nejprodávanější

Filety z aljašské tresky bez kostí a kůže. Velikost filet 55–220 g, nejčastěji cca 115 g. V kartonu 6 kg je cca 50 filet.

Vychutnejte si luxusní filet máslové ryby bez kůže a bez kostí. Balení obsahuje průměrně 3,2 kg lahodného masa s výrazně máslovou chutí. Rybu lze grilovat nebo smažit, díky...

Rozmrazené filety z máslové ryby (butterfish) bez kůže a téměr bez kostí.

Rozmrazený candát obecný zamrazený ihned po výlovu.

Čerstvé filety z tresky obecné, velikost filet 0,7–1,3 kg.

Svíčková z tresky obecné (Cod loin), s kůží, o velikosti 600–1000 g. Svíčková je pouze nejvyšší hřbetní část filety, která již neobsahuje žádné kosti.

Čerstvý ďas mořský nakupovaný na tradiční rybí aukci v dánských přístavech.

Celý čerstvý ďas mořský bez hlavy nakupovaný na tradiční rybí aukci v dánských přístavech.

Čerstvý ďas mořský nakupovaný na tradiční rybí aukci v dánských přístavech.

Filé obsahuje 100 % masa z celých nemletých filet mořské štiky kanadské. Bez chemických přísad, bez přidané vody, bez kůže.