Rybí filety a porce, Strana 5
Nejprodávanější
Čerstvé páteře a hlavy po filetování lososa obecného (Salmo salar).
Hluboce zmrazené škrábané maso z páteře lososa obecného (Salmo salar).
Losos kousky (škrábané maso). Čerstvá ryba.
Čerstvý celý kuchaný losos obecný (Salmo salar) chovaný v Norsku.
Čerstvý celý kuchaný losos obecný (Salmo salar) chovaný v Norsku.
Čerstvý celý kuchaný losos obecný (Salmo salar) chovaný v Norsku.
Losos obecný "Label Rouge" – celý, čerstvá ryba.
Čerstvý filet z lososa obecného (Salmo salar) chovaného v Norsku s kůží, se šupinami a s kostmi (Trim B).
Kalibrované porce z lososa obecného (Salmo salar) s kůží, o hmotnosti cca 150 g (+/- 5 g). Bez glazury.
Čerstvá svíčková z lososa obecného (Salmo salar) chovaného v Norsku, bez kůže a bez kostí. Prémiová kvalita.
Filety mahi mahi bez kostí a bez kůže.
Čerstvý mečoun obecný – filet.