Filé porce seafrozen Nowaco (100 g)
Kód: 139016Detailní popis produktu
Filé obsahuje 100 % masa z celých nemletých filet mořské štiky kanadské. Bez chemických přísad, bez přidané vody, bez kůže.
V kartonu 50 porcí po 100 g.
Filé NOWACO je tradičním českým výrobkem vyráběným v Kralupech nad Vltavou již od roku 2002.
Filé NOWACO je vždy vyrobeno z ryb vylovených profesionály v čistých mořích při západním pobřeží USA. Lodě jsou vybaveny špičkovou technologií, ve skutečnosti jsou to plovoucí zpracovny. Ihned po vylovení tak posádka začne ryby kuchat a filetovat. Nejpozději do dvou hodin jsou filety šokově zamrazeny. Jedině tak lze dosáhnout plné šťavnatosti, chuti a aroma, jako by ryba byla právě vylovena z moře.
Přestože může obsahovat drobné kosti, většinou žádné nemá.
Prémiové filé NOWACO obsahuje velké množství lehce stravitelných bílkovin a minerálů, naopak tuku obsahuje do 3 %.
Latinsky Merluccius productus.
Chcete se dozvědět více? Přečtěte si článek:
Z oceánu na talíř – rybí filé seafrozen Nowaco
Mořská štika kanadská (Merluccius productus).
Odloveno v moři. Oblast odlovu: FAO 67 (Tichý oceán).
Kategorie lovného zařízení použitého při rybolovu: vlečné sítě.
Země původu suroviny: USA
Mořská štika - rybí porce filé seafrozen, volně ložené, hluboce zmrazené,
50 porcí po 100 g.
Návod na přípravu:
Filé konzumujte po důkladné tepelné úpravě, vařením, dušením, pečením nebo smažením. Před přípravou nechte mírně rozmrazit.
Skladujte při teplotě -18 °C nebo nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Uchování u spotřebitele: při teplotě -18 °C viz datum minimální trvanlivosti
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mořské ryby |
---|---|
Hmotnost: | 5 kg |
Země původu: | USA |
Balení: | 1 x 5 kg |
Expirace od výroby: | 360 |
Energetická hodnota kj/kcal: | 352 |
Tuky: | 2,8 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 0,7 g |
Bílkoviny: | 15 g |
Sůl: | 0,43 g |
Alergeny: | 04 RYBY |
Stopová množství alergenů: | Neobsahuje |
Vitamíny a minerální látky: | Jód 48,4 µg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.