Filety z Aljašky Nowaco 10 x 400 g
Kód: 112034Detailní popis produktu
Filety z Mořské štiky kanadské. Hluboce zmrazené glazované filety s přidanou vodou.
Zásady správné přípravy rybích filet:
1. Filety se nechají rozmrazit při teplotě od +2 °C do +6 °C, a to nejlépe rozložené na tácech nebo gastro nádobách.
2. Po rozmrazení se rybí maso důkladně osuší od vody.
3. Kvalitní a dobře zpracovanou rybu není třeba dochucovat zbytečně velkým množstvím koření. Vhodnější jsou čerstvé nebo sušené bylinky s malým množstvím soli.
4. Rybí maso se většinou připravuje při nízkých teplotách do 100 °C, a v případě použití konvektomatu se preferuje režim PÁRA nebo PÁRA/HORKÝ VZDUCH.
Skladujte při teplotě -18 º C nebo nižší.
Po rozmrazení znovu nezmrazujte. Tepelně upravený výrobek opakovaně neohřívejte.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Maso a ryby |
---|---|
Hmotnost: | 4 kg |
Země původu: | ARG |
Hmotnost po odkapání: | 360 |
Expirace od výroby: | 360 |
Energetická hodnota kj/kcal: | 352 |
Tuky: | 2,8 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 0,7 g |
Bílkoviny: | 15 g |
Sůl: | 0,43 g |
Alergeny: | 04 RYBY |
Stopová množství alergenů: | Neobsahuje |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.