GelEspessa, zahušťovadlo (také stabilizátor pro sorbety), E 415, 500 g
Kód: 22258Detailní popis produktu
GelEspessa obsahuje xanthan a může být použit jako zahušťovadlo pro omáčky, polévky nebo coulis. Pro sorbety může být používán GelEspessa také jako stabilizátor. Pokrmy/tekutiny, které se mají zahustit, by měly mít alespoň 80% obsahu vody. Ovoce s vyšší kyselostí želíruje slaběji. GelEspessa lze našlehat se studenou nebo teplou tekutinou, dokud směs nezhoustne. Složení: maltodextrin, xantan E415. Dávkování: 6 až 15 g / kg. Smíchejte se studenou nebo teplou hmotou. Skladujte v chladu a suchu. Vyrobeno ve Španělsku. Alergeny: mléko. Odpovědný podnikatel: Sosa Ingredients, S.L., Pol. Ind. Sot d´Aluies s / n, 08180 Moia Barcelona, Španělsko. Prodejce v ČR: Toppotraviny.cz s.r.o., IČ:24809594, DIČ:CZ24809594, Praha 5.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sosa |
---|---|
Hmotnost: | 0.594 kg |
Země původu: | ES |
Organický: | Ne |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.