Gellan Gum (Gellan), texturovač, Sosa, E 418, 500 g
Kód: 23308Detailní popis produktu
Želírovací prostředek pro výrobu těst, raviol apod. Přidejte 50 g na 1 litr tekutiny, zahřejte na 85 °C, kapalina musí obsahovat nejméně 80% vody. Hotová želatina zůstává stabilní až do 80 °C. Složení: Zahušťovač: Gellanová guma E418. Dávkování: 10-20 g/kg. Uchovávejte v chladu a suchu. Vlastnosti: Nemá žádné nutriční hodnoty. Odpovědný podnikatel: Sosa Ingredients, S.L., Pol. Ind. SOT dAluies s / n, 08180 Moia Barcelona, Španělsko. Prodejce v ČR: Toppotraviny.cz s.r.o., IČ:24809594, DIČ:CZ24809594, Praha 5.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sosa |
---|---|
Hmotnost: | 0.594 kg |
Země původu: | ES |
Organický: | Ne |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.