Gewürzgarten Tyčinky skořice, celé, cca 8-10 kusů, 50 g
Kód: 31919Detailní popis produktu
V naší kuchyni se skořice používá téměř jen do sladkých jídel, například kompoty se často dochucují skořicí a hřebíčkem. Skořice se ale dá využít různými způsoby. V Indii se skořice používá i při slaném vaření, obvykle nemletá: kousky kůry se smaží na rozpáleném oleji, dokud se nerozvinou (to je důležité pro uvolnění chuti), pak se teplota rychle sníží smícháním s dalšími ingrediencemi Deglaze, jako je např. rajčata, cibule nebo jogurt. Rýži lze také báječně dochutit skořicí spolu se zeleným kardamomem. Kousky skořice lze před podáváním z nádobí vyjmout nebo použít jako voňavou dekoraci. Zvláště aromatická skořice pochází ze Srí Lanky/Cejlonu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření |
---|---|
Stopová množství alergenů: | 09 CELER, 06 SÓJOVÉ BOBY, 10 HOŘČICE, 03 VEJCE, 07 MLÉKO, 05 ARAŠÍDY, 11 SEZAM, 13 VLČÍ BOB, 01 OBILNINY, 08 OŘECHY |
Organický: | Ne |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.